Δύσκολη περίπτωση ο Νταμπίζας, απίθανο το σενάριο Νικοπολίδη

Η διοικητική αλλαγή στη ΠΑΕ ΑΕΛ αναμενόμενο ήταν να φέρει και εξελίξεις ακόμη και στο θέμα του προπονητή. Χθες στο Liganews.gr έγραφε για την εμπλοκή του Νίκου Νταμπίζα στα διοικητικά της ΠΑΕ και σήμερα πως εάν αυτό συμβεί θα φέρει ως προπονητή τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Το σχετικό δημοσίευμα

«Σύμφωνα με πληροφορίες του Liganews.gr, υπάρχει το σενάριο συνεργασίας της ΑΕΛ με τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Αλλαγές στο σκηνικό μετά την αλλαγή ιδιοκτησία της ΑΕΛ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Liganews.gr, έγινε προσέγγιση από την Θεσσαλική ομάδα στον Νίκο Νταμπίζα για την θέση του τεχνικού διευθυντή.

Για αυτό το λόγο, αν προκύψει το καινούργιο πρότζεκτ με τεχνικό διευθυντή τον Νίκο Νταμπίζα, υπάρχει σενάριο συνεργασίας με τον προπονητή Αντώνη Νικοπολίδη, αν και εφόσον προκύψει αλλαγή στην θέση του κόουτς και γίνει αποχώρηση του κ. Σωτήρη Αντωνίου.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού μεταξύ άλλων ως τερματοφύλακας, κατέκτησε το Euro 2004 με την Εθνική Ελλάδας. Τα πρώτα του προπονητικά βήματα τα έκανε στον Ολυμπιακό, οπού ήταν το 2012-2013 και το 2014-2015 βοηθός προπονητή, καθώς το 2013 διετέλεσε υπηρεσιακός κόουτς. Από το 2015 έως το 2019 βρισκόταν στην Εθνική Κ21».

Προσπαθώντας να ξετυλίξουμε το κουβάρι του ρεπορτάζ ως οφείλαμε σαν ArenaLarissa.gr, αυτό που προέκυψε είναι πως δύσκολα ο Νίκος Νταμπίζας θα μπορέσει να εμπλακεί με τα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ ΑΕΛ, πόσο μάλλον πιο απίθανο είναι να αποτελέσει νέος τεχνικός της ΑΕΛ, ο Αντώνης Νικοπολίδης.