Δώνης: «Ανύπαρκτοι επιθετικά»

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού δεν κρύφτηκε πίσω από τα δάχτυλό του, μετά τη σημερινή ήττα του «τριφυλλιού»

Ο Παναθηναϊκός έχασε σήμερα στη Νέα Σμύρνη και ο Γιώργος Δώνης δεν… κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. «Μπορώ να πω ότι σε γενική εικόνα του παιχνιδιού ήμασταν ανύπαρκτοι επιθετικά. Είχαμε καλή κυκλοφορία και διάθεση στην αρχή, είχαμε μπει καλά στο ματς. Δυστυχώς όλα αυτά ήταν καλά έως 20 μέτρα από την αντίπαλη εστία. Δεν φέραμε καλά την μπάλα στην περιοχή του Πανιωνίου. Στην φάση που δεχτήκαμε το πρώτο γκολ δεν συμπεριφερθήκαμε καλά, δεν κόψαμε την φάση όταν έπρεπε. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα το ματς είχε την ίδια εικόνα. Ο Πανιώνιος ήταν καλά οργανωμένος ευτύχισε με μία στημένη φάση να βάλει και δεύτερο γκολ και να πάρει τη νίκη. Είμαστε προβληματισμένοι όσον αφορά την επιθετική μας λειτουργία», είπε αρχικά στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης. 
 
Και μετά ρωτήθηκε για την εικόνα των «πράσινων» και το πάθος που δεν έδειξαν. «Ήταν λίγο περίεργο το ματς, έγινε γρήγορα το 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο και έγινε πιο δύσκολο ματς. Όταν είσαι δύο γκολ πίσω υπάρχει απογοήτευση και αυτό επηρεάζει τον τρόπο παιχνιδιού μας». 
 
Για την διαιτησία και αν σέβεται την ομάδα του σχολίασε ότι «δεν θα μπω στην διαδικασία να μιλήσω για την διαιτησία, είναι κάτι που δεν το κάνω».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...