Είναι μέχρι να μπει το πρώτο!

Τον τελευταίο καιρό διανύει μία περίοδο αφλογιστίας. Ενώ το έχει το τελείωμα των φάσεων, στους τελευταίους αγώνες κάτι δεν του βγαίνει. Ο λόγος για τον Νέστορα Στεφανίδη, ο οποίος σήμερα έψαξε το γκολ όσο ποτέ άλλοτε, αλλά δυστυχώς δεν το… βρήκε!

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός της ΑΕΛ έχει να σκοράρει από την αναμέτρηση τον Θεσπρωτό. Σε εκείνο τον αγώνα είχε σκοράρει το νικητήριο γκολ της ομάδας του, με πέναλτι που είχε κερδίσει και εκτελέσει εύστοχα ο ίδιος. Από τότε πέρασαν τρία ματς που δεν σκόραρε. Ο πρώτος ήταν στον αγώνα κυπέλλου με τον Αγροτικό Αστέρα.

Η απόδοσης τότε της ομάδας κινήθηκε σε “ρηχά νερά” , με αποτέλεσμα να επηρεαστεί ο ίδιος και να μη σκοράρει στις λίγες φάσεις που δημιουργήθηκαν. Στον αγώνα με τον Κάστορα τώρα, ο Στεφανίδης είχε αρκετές φάσεις, αλλά λίγο οι πολύ καλές αποκρούσεις του τερματοφύλακα, λίγο η… ατυχία, του στέρησαν το γκολ!

Στην αποψινή αναμέτρηση το… “βαρύ πυροβολικό” των “Βυσσινί” έψαχνε συνεχώς το γκολ. Ωστόσο, δεν του δημιουργήθηκε κάποια κλασσική ευκαιρία, και προσπάθησε με ατομικές ενέργειες να σκοράρει. Δεν τα κατάφερε όμως. Αυτά συμβαίνουν.

Δεν είναι ότι έχει μειωθεί η απόδοσή του. Κάθε άλλο. Ωστόσο η δυσκολία είναι μέχρι να σκοράρει το πρώτο γκολ. Μετά… φυλαχτείτε!