Είσαι έτοιμος να Betareis;

Το BetArena, αφού αρχικά το πρώτο Σαββατοκύριακο σας συστήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, πλέον σιγά – σιγά αρχίζει να παίρνει την τελική του μορφή, ανοίγοντας τις πύλες του για δεύτερη φορά.

Από αυτό το Σαββατοκύριακο και στο εξής στο κουπόνι θα υπάρχουν 51 παιχνίδια, δηλαδή όλοι οι αγώνες του Ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού κόσμου της Λάρισας, όπου εσείς καλείστε να πάτε ταμείο επιλέγοντας 12 παιχνίδια της αρεσκείας σας, στέλνοντας τα μας μέχρι και το Σάββατο 01/12/2012 και ώρα 14:00, μία ώρα δηλαδή πριν από την έναρξη των μεσημεριανών αναμετρήσεων του Σαββάτου.

Οι επιλογές οι οποίες και θα κάνατε θα παραμείνουν για ακόμη ένα Σαββατοκύριακό το σημείο των αναμετρήσεων και μόνο, με το μέλλον να εμπεριέχει αρκετές εκπλήξεις. Βέβαια ούτως ώστε να θυμάστε και εσείς τι παίξατε, πατώντας «Αποστολή» του δελτίου σας, οι επιλογές που έχετε κάνει θα έρχονται με mail και στο δικό σας e – mail που θα έχετε δηλώσει παραπάνω στη φόρμα, ούτως ώστε να έχετε ανά πάσα ώρα και στιγμή τις επιλογές σας μπροστά σας.

Για να προβλέψετε τις αναμετρήσεις μπορείτε είτε να πατήσετε εδώ, είτε πατώντας κλικ στο banner BetArena, στην δεξιά πλευρική στήλη της ιστοσελίδας.

Μπορείτε επίσης να πάρετε και μια γεύση προγνωστικών αναμετρήσεων από τον Coyote, ο οποίος θα βρίσκετε κάθε Τετάρτη στις επάλξεις των προτάσεων, ούτως ώστε να “δείτε” το χρώμα του “ταμείου” το γρηγορότερο δυνατόν. Για να διαβάσετε τις προβλέψεις του Coyote πατήστε κλικ εδώ.