
«Είχαμε πολλές τελικές και κερδίσαμε…»
Ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο προπονητής της ΑΕΛ, Σάκης Τσιώλης, όπως δήλωσε ο ίδιος στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα της ΑΕΛ με τον Πανελευσινιακό για το Κύπελο.
Πιο αναλυτικά:
«Ένα κρύο απόγευμα από πλευράς συνθηκών, τα παιδιά πήγαν πολύ καλά, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έδειξε ότι μπορεί να παίξει καλά. Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε το 1 – 0 προσπαθήσαμε και για το 2 – 0 μιας και στο κύπελλο μετράνε τα γκολ, είχαμε πολλές τελικές τελικά κερδίσαμε με 2 – 1.
Μια νίκη σημαντική μιας και η Λάρισα είναι υποχρεωμένη να πάει όσο γίνεται καλύτερα στο κύπελλο με τις διακρίσεις που έχει στο παρελθόν στον θεσμό. Το κέρδος είναι τα νεαρά παιδιά από την αναμέτρηση, ενώ αν δούμε και τον Ντοντό που μας έλειψε στα προηγούμενα παιχνίδια, έπαιξε βέβαια και στην Τρίπολη, σήμερα είδαμε ότι μπορούμε να τον έχουμε και πάλι στα πλάνα μας.
Εμείς αφήνουμε στην άκρη το κύπελλο και θα ασχοληθούμε όταν ξανά έρθει η ώρα. Για μας ακολουθεί ένα πολύ κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ατρόμητο που πρέπει να το ζήσουμε με ένταση και πάθος και να το πάρουμε κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Εμείς όμως σαν ΑΕΛ είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε».