Εγγραφές στην Ακαδημία Μπάσκετ της ΑΕΛ

Συνεχίζονται οι εγγραφές για την Ακαδημία Μπάσκετ της Α.Ε.Λ. 1964 ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς με μια μεγάλη προσφορά για τους μικρούς μας φίλους που θέλουν να μυηθούν στα μυστικά του μπάσκετ απο έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές κ.κ. Γιώργο Βαγιόπουλο και Αβραάμ Παπαδόπουλο και άλλους.

Η περσινή σεζόν μας έφερε πάμπολλες διακρίσεις κι επιτυχίες (2η θέση στους Παίδες στη Θεσσαλία και 1η θέση στη Λάρισα,2η θέση στο Εφηβικό Πρωτάθλημα) αλλά και την κλήση αθλητών μας στις «μικρές» Εθνικές Ομάδες , γεγονότα που καταδεικνύουν τη συστηματική δουλειά που συντελείται στην “βυσσινί” ακαδημία.

Με την ίδια θέρμη συνεχίζουμε και φέτος καλώντας τους ενδιαφερόμενους νεαρούς αθλητές να έρθουν σε ένα άρτια οργανωμένο μπασκετικό Σωματείο με ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή για τους μαθητές της Α ΄Β΄ και Γ΄ τάξης και με μεγάλη έκπτωση για τους μαθητές της Δ΄ Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού που ξεκινάνε για πρώτη φορά το μπάσκετ.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ 2410 255 944 (καθημερινά και ώρες 09.00 – 14.00 & 17.30 – 21.00) και 6944 450 233 (κ. Γιώργο Βαγιόπουλο).

(Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας )