Εθνική Ελλάδας: Η ενδεκάδα κόντρα στο Κόσοβο

Δεν έκρυβε εκπλήξεις η ανακοίνωση από πλευράς του Τζον Φαν Σιπ αναφορικά με την ενδεκάδα της Ελλάδας κόντρα στο Κόσοβο σε σχέση με αυτή που είχε κυκλοφορήσει από το μεσημέρι της Κυριακής. Ο Ολλανδός χρησιμοποιεί ως βασικούς τους Σταφυλίδη, Φορτούνη και Κουλούρη αντί των Σιόβα, Μάνταλου και Παυλίδη.

Η ενδεκάδα της Ελλάδας αποτελείται από τους; Μπάρκα, Μπακάκη, Σβάρνα, Σταφυλίδη, Γιαννούλη, Κουρμπέλη, Ζέκα, Λημνιό, Μπακασέτα, Φορτούνη και Κουλούρη. Στον πάγκο ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει τους Διούδη, Πασχαλάκη, Μιχαηλίδη, Σιόβα, Μπουχαλάκη, Μασούρα, Φούντα, Λαμπρόπουλο, Παυλίδη, Κυριακόπουλο, Μάνταλο και Τζόλη.

Από την άλλη το Κόσοβο ξεκινάει το ματς με του: Ουικάνι, Βοϊβόντα, Ραχμάνι, Αλίτι, Χαντέργιοναι, Χαλίμι, Ντρέσεβιτς, Μπερίσα, Τσέλινα, Νουχίου, Ζένελι.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν αλλάζει τη διάταξη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα γκολπόστ με τους Μπακάκη και Γιαννούλη να παίζουν στις δύο πτέρυγες της άμυνας και οι Σβάρνας, Σταφυλίδης θα είναι οι δύο στόπερ. Μπροστά τους θα αγωνιστούν και πάλι οι Κουρμπέλης και Ζέκα με τον Λημνιό να παίζει στα δεξιά τον Φορτούνη αριστερά και τον Μπακασέτα πίσω από τον Κουλούρη.

Πηγή: Sport24.gr