Εκκίνηση με «διπλό» για τον Αχιλλέα

Με το «δεξί» ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του, ο Αχιλλέας Φαρσάλων, κερδίζοντας στο «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης» τον Πύρρο Βορειοηπειρωτών Λάρισας με 2 – 0.

Οι Φαρσαλινοί βρήκαν στόχο μόλις στο 8ο λεπτό με μακρινό σουτ του νεαρού, Παπακωνσταντίνου. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο ίδιος παίκτης μετά από σέντρα σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Πολυμέρου.

Ο Λάμπρος Λαβαντσιώτης πριν το ημίχρονο έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του Χρήστου Καπελιάνη. Συγκεκριμένα στο 34′ με ένα δυνατό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον κίπερ του Πύρρου.

Στην επανάληψη τα Φάρσαλα κράτησαν το υπέρ του σκορ χωρίς πρόβλημα. Σπουδαία στιγμή που ένιωσαν την «ανάσα» του Πύρρου, ήταν αυτήν του Παρασκευούδη στο 80′ με την μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κουσιά.

Οι Συνθέσεις

Πύρρος Βορειοηπειρωτών Λάρισας (Δημήτρης Βλάχος): Πολυμέρου, Βίλλης, Παρασκευούδης, Μάρης, Σκαφιδάς, Βύρλας, Γιώργης, Γκριέσα (46’ Σουλάι), Νικούλης (59’ Χύσα), Σάρρα, Νούσιας.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Σταθάκος, Παπαδόπουλος, Πατσιούρας, Γανός, Χατζηλιάδης, Χατζόπουλος, Παπακωνσταντίνου (90’ Ντελής), Λαβαντσιώτης, Φουρίκης (67’ Πλιάγκας (90’ λ.τ. Σινάν)), Κερμελίδης (76’ Μπαϊράμι).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Κοτούμπας, Παπαγεωργίου.