Εκνευρίστηκε με την αλλαγή ο Κρόος (Vid)

Εμφανώς εκνευρισμένος ήταν ο Τόνι Κρόος κατά την αντικατάστασή του από τον Πισάρο στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης της Μπάγερν με την Στουτγκάρδη, ενισχύοντας τις φήμες που τον θέλουν να αφήνει τους Βαβαρούς για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην πόρτα της εξόδου της Μπάγερν Μονάχου φέρεται να βρίσκεται ο Τόνι Κρόος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, τα οποία συνδέουν το μέλλον του νεαρού Γερμανού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τις φήμες ήρθε να ενισχύσει η αντίδραση του 24χρονου τη στιγμή της αλλαγής του στην αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Στουτγκάρδη. Ο Κρόος αντικαταστάθηκε στο 60ο λεπτό του αγώνα από τον Πισάρο, ωστόσο δεν φάνηκε να δέχεται αδιαμαρτύρητα την απόφαση του προπονητή του με αποτέλεσμα να φτάσει στον πάγκο ιδιαίτερα εκνευρισμένος πετώντας τα γάντια του.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, ο Πεπ Γουαρδιόλα, μιλώντας για το μέλλον του ποδοσφαιριστή του τόνισε: “Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης αλλά τα πράγματα προχωρούν γρήγορα στο ποδόσφαιρο. Εδώ σήμερα, αλλού αύριο”.

Πηγή: contra.gr