«Εκτέλεσε» τα Φάρσαλα!

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαπάκου, η Δήμητρα Γιάννουλης επικράτησε με 1 – 0 εντός έδρας του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Έτσι μετά και την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας, η Γιάννουλη έφτασε τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στη 2η θέση. Ενώ ο Αχιλλέας έμεινε στην 5η θέση με 10 βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό στο πρώτο του μέρος, επομένως οι παίκτες των δύο ομάδων δεν είχαν καταφέρει να βρούνε τρόπο για να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Ωστόσο στην «εκπνοή» του πρώτου μέρος αυτό άλλαξε.

Ο Παπακωνσταντίνου του Αχιλλέα Φαρσάλων, ανέτρεψε τον Θάνο Γουλούλη μέσα στη περιοχή της ομάδας του, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σωτήρης Σαπάκος, ο οποίος δεν αστόχησε και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του σε ένα καίριο χρονικά σημείο.

Στην «επανάληψη» τίποτα δεν άλλαξε στον δείκτη του σκορ, οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων κατάφεραν να υπερασπιστούν την εστία τους και το υπέρ τους προβάδισμα και εν τέλει πανηγύρισαν την νίκη με 1 – 0.

Πάντως, εκτός του γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες, οι Πάρης Μπόντε και Αντώνης Ραμάι απείλησαν για τη Γιάννουλη στο ματς, ενώ ο Αχιλλέας Φαρσάλων είχε σημαντικές στιγμές με τους Σωτήρη Παπακωνσταντίνου, Χρήστο Τζέκα και Δημήτρη Αναγνώστη, όπως διαμαρτύρεται και για μία περίπτωση πέναλτι στο 90′ σε μαρκάρισμα στον Ανδρέα Καναβό…

Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Γιάννουλης (Νίκος Χρόνης – Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Καρέλας, Μπουκουβάλας (60′ Μπόντε Π.), Σαπάκος, Αυλογιάρης, Παπακωνσταντίνου, Μπόντε Ντ. (85′ Τάπα), Μπάμπαλης Ι., Κατσάμπελας, Ραμάι, Γουλούλης (70′ Τσατσελάρι).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Μπερσιάνης, Τλούπας, Τσούλης Αθ. (70′ Καρέντζος), Πατσιούρας (60′ Κατσανάκης), Κορδαλής (70′ Καναβός), Γανός, Πλιάγκας (65′ Τσούλης Δ.), Αναγνώστου, Παπακωνσταντίνου (70′ Κομισόπουλος), Τζέκα.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρουζίκας, Γκαρέλης, Πάλλας.