«Εκτέλεση» από την άσπρη βούλα!
Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Αστραπής Νέας Πολιτείας, επικρατώντας με 1 – 0 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας.

Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες ήταν… «άσφαιρες», διότι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έτσι δεν είχαμε σκορ. Στο δεύτερο μέρος τώρα, τα πράγματα άλλαξαν με τη συμπλήρωση πενήντα πέντε λεπτών αγώνα, όταν οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ.

Μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα πάνω στον Καζάκο στην περιοχή των γηπεδούχων, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών ανέλαβε ο Τσιαντούλης, ο οποίος νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 0 – 1 για το Μελισσοχώρι. Το οποίο κράτησαν οι φιλοξενούμενοι μέχρι το τέλος και πανηγύρισαν τη νίκη, ενώ είχαν και μεγάλο χαμένο τετ – α – τετ στο 85′ με τον Τσιαντούλη και πάλι.

Τα Γκολ
0 – 1 55′ (π.) Τσιαντούλης.
Οι Συνθέσεις
Αστραπή Ν. Πολιτείας (Γιώργος Καφφές – Θανάσης Τσουμάνης): Τσιάρας Β., Καραμάνης (80′ Αλευράς), Τσιάρας Αθ. (63′ Αρχοντής), Κατσιάνος, Μακρής (63′ Τσιάρας Γ.), Βλησαρούλης, Καλτσάς, Χριστοδούλου (80′ Σιάτρας), Δαλλιός, Παπαδάκος, Σταθάκος.
Αστέρας Μελισσοχωρίου (Κώστας Μπακατσής): Κουκούτσης, Σδράλης Β., Καραπαρίσης, Αβδουλάς, Γουργιώτης, Τσιαντούλης, Νικολαΐδης (85′ Σπανός), Καραμάνος (75′ λ.τ. Βογιατζής), Χριστώνης, Βασιλειάδης (85′ Ράπτης), Νικόλι (46′ Καζάκος).
Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Γκαρέλης, Δεληγιάννη.












