Ελεάνα Κόκκα: «Να αλλάξει η καθημερινότητα και η ζωή μας προς το καλύτερο»

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη του Δημήτρη Κουρέτα «Πρωτοβουλία» είναι η Ελεάνα Κόκκα, η οποία και μας συστήνεται, ζητώντας μας ψήφο εμπιστοσύνης στις εκλογές του 8 Οκτώβρη.

«Ονομάζομαι Κόκκα Ελευθερία – Νίκη (Ελεάνα). Γεννήθηκα στη Λάρισα. Εδώ μεγάλωσα! Εδώ σπούδασα, αρχικά στο Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κι έπειτα στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχω αποκτήσει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών, έναν στο πεδίο της «Τοξικολογίας», τον οποίο έλαβα από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και έναν στον τομέα του «Ιατρικού Δικαίου και της Βιοηθικής», τον οποίο έλαβα από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, είμαι επιστημονικός συνεργάτης του Εργαστηρίου Μελέτης Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αλλά η έδρα μου είναι εδώ, στην πόλη μου, στη Λάρισα, όπου εργάζομαι ως Δικηγόρος. Είμαι έγγαμη κι έχω μία κόρη.

Θα συνεχίσω τη ζωή μου στη Λάρισα. Για το λόγο αυτό με ενδιαφέρει το μέλλον της περιοχής μας. Έχω τη θέληση να προσφέρω γιατί ξέρω ότι ο θεσσαλικός κάμπος έχει πολλές δυνατότητες και το πρόγραμμα του συνδυασμού μας «Πρωτοβουλία» με επικεφαλή τον Καθηγητή Δημήτρη Κουρέτα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη.

Για την αλλαγή και την ανάπτυξη της περιοχής μας θα δουλέψουμε όλοι μαζί. Για να αλλάξει η καθημερινότητα και η ζωή μας προς το καλύτερο! Το θέλουμε! Το μπορούμε»!