Εμφατική νίκη για τα Βούναινα που πλησιάζουν στη κορυφή!

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχαν τα Βούναινα μέσα στο 2020, καθώς κέρδισαν αυτή τη φορά τη Δόξα Ραχούλας με σκορ 4 – 0 για τη 16η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ 1 τοπικής κατηγορίας!

Οι «βυσσινί» του Βαγγέλη Τζιόλα με αυτή την εντός έδρας νίκη έφθασαν τους τριάντα τρεις βαθμούς και βρίσκονται στο μείον ένα από τον Πύρρο, ενώ το σύνολο του Γιάννη Τσαλάγγα έμεινε στους είκοσι δύο βαθμούς και τη δέκατη θέση.

Στο 26ο λεπτό ο Θοδωρής Γεωργούλας με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ ευτύχησε να βάλει τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ, ενώ στο 42′ ο Νίκος Καρατζούκος με παράλληλη πάσα βρήκε τον Γιώργο Ελευθέρογλου και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 2 – 0.

Στην επανάληψη και στο 51′, ο Θοδωρής Γεωργούλας με σουτ από κάθετη πάσα του Γιώργου Ελευθέρογλου ανέβασε τον δείκτη του σκορ, ενώ στο 61′ ο Δημήτρης Νταναβάρας τροφοδότησε τη μπάλα στον Γιώργο Ελευθέρογλου και ο τελευταίος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό, 4 – 0.

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Βουναίνων (Βαγγέλης Τζιόλας): Μπιμπλιτζής, Σουφχάρας, Μερτζανίδης, Νταναβάρας, Βλησαρούλης, Χριστοδούλου, Γεωργούλας (70′ Δαλαμπύρας), Χατζόπουλος, Τσανάς, Καρατζούκος (75′ Αθανασιάς), Ελευθέρογλου (87′ Ψαρρής).

Δόξα Ραχούλας (Γιάννης Τσαλάγγας): Αθανασόπουλος, Τζάνακας, Καραπετσάνης (46′ Σταμπολάκης), Εμμανουήλ, Σκάκος, Τιούτιος (67′ Θεοχαρούλης), Χασιώτης, Θεοδώρου, Τσαγκαλάς, Καραντώνης, Αργυρακούλης (80′ Μηταλούλης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντελέζος Ι., Σκριάπας, Χασιώτης.