Εμφατική νίκη για τον ΠΟΕ απέναντι στο Κιλελέρ

Σε ένα παιχνίδι που δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής, λόγω της διαφοράς της δυναμικότητας των δύο ομάδων, ο ΠΟ Ελασσόνας χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα επικράτησε της ΑΕ Κιλελερ με 5 – 1.

Η ομάδα της Ελασσόνας ιδίως στο πρώτο ημίχρονο έχασε σωρεία ευκαιριών, ενώ είχε και χαμένο πέναλτι στο 36’ με τον Ζηρδέλη, όταν το σκορ ήταν ήδη 3-0.

Για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν, ο Καραγκούνης με πέναλτι στο 12’, ο Λαζαρίδης με πολύ όμορφο σε εκτέλεση διαγώνιο σουτ στο 18, ο Ματούλας, αρχικά στο 20 με σουτ στην κίνηση και στο 52΄με πλασέ σε κενό τέρμα μετά από σέντρα-πάσα του Ζηρδέλη και τέλος στο 82΄με πλασέ του Ζηρδέλη σε κενό τέρμα μετά από πάσα του Καραγκούνη.

Η ομάδα του Κιλελέρ θα καταφέρει να πετύχει το γκολ της τιμής στο 80’ με όμορφο πλασέ του Χατζή.

Οι Συνθέσεις

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γκουτζουρέλας, Μπούσιας, Σουγλής, Περτζιόνι (60’ Λαγός), Αθανασούλης, Μπαρλαγιάννης (66’ Χατζηβασίλης), Καραγκούνης, Ζηρδέλης, Ματούλας (66’ Γκαντούνας), Λαζαρίδης (60’ Πετάνι).

ΑΕ Κιλελέρ (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Παναγιοτόπουλος, Ζιόμπουρας Α., Ζιόμπουρας Θ., Χατζής Γ., Ντελόπουλος, Φορτομάρης (62′ Λένας), Γουρνάρης, Κολοβός, Χατζής, Τζέκα Χρ., Τσέλα (64′ Βέης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουμαρσόπουλος, Τέγος Δ., Σκυβαλίδας.

Πηγή: radioelassona.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...