Εμφατική νίκη για τον Πύρρο στη Γιάννουλη!

Με εμφατικό τρόπο πέρασε ο Πύρρος από τη Γιάννουλης, καθώς κέρδισε την ομώνυμη ομάδα με σκορ 1 – 5 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Α΄1 τοπικής κατηγορίας.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Κώστα Βασίλη έφθασε τους σαράντα έξι βαθμούς, ενώ στον αντίποδα, το σύνολο του Νίκου Χρόνη έμεινε στους τριάντα πόντους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 3ο μόλις λεπτό του αγώνα ο Κώστας Λέτσιος «άνοιξε» το σκορ στο παιχνίδι, ενώ έξι λεπτά μετά ο Άλκης Νικούλης έκανε δύο τα τέρματα για τον Πύρρο.

Στο 18ο λεπτό ο Αντώνης Ραμάι μείωσε στο σκορ για τη Γιάννουλη και έκανε το 1 – 2, ενώ στο δεύτερο μέρος του αγώνα και στο 60′ ο Κλαούντιο Μούρι ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1 – 3.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Μάριος Λάττα διεύρυνε το σκορ για το σύνολο του Κώστα Βασίλη, ενώ στο 68ο λεπτό ο Κλαούντιο Μούρι πέτυχε το 1 – 5 και παράλληλα σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Γιάννουλης (Νίκος Χρόνης): Μαστοροδήμος, Σαπάκος, Μπάμπαλης, Βιλανάκης (65′ Τσατσελάρι), Ντούφας, Παπακωνσταντίνου, Μαυρουδής (65′ Τσίλης), Θώμος, Χατζηγρηγορίου, Ραμάι, Μήτρου (46′ Ασπετάκης).

Πύρρος (Κώστας Βασίλης): Κιόρογλου, Πότσης (70′ Μάρης), Τσιάκουλης, Λέτσιος, Κάτσης, Παύλου (68′ Αλεξανδρής), Κάτσας, Τζιόγκας, Νικούλης (85′ Λεσάι), Μούρι, Αλλιάι (59′ Λάττα).

Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης, Δεδικούσης, Μπουρονίκος.