Εμφατική νίκη για το Μακρυχώρι στο Αργυροπούλι

Την εμφατική νίκη με σκορ 5 – 0 σημείωσε ο Αετός Μακρυχωρίου στη 15η αγωνιστική, καθώς επιβλήθηκε της Δόξας Αργυροπουλίου εκτός έδρας!

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από το Αργυροπούλι το συγκρότημα των Κώστα Κατσάρα – Λευτέρη Τέα κι έτσι έφθασε τους τριάντα έξι βαθμούς συνεχίζοντας στη τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη, η ομάδα των Κώστα Τσιάγκου – Σπύρου Μπέλτσιου δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής και παρέμεινε έτσι στους δώδεκα βαθμούς.

Μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα ο Δημήτρης Σιάτρας έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους στο σκορ, ενώ στο 23ο λεπτό ο Βασίλης Κατσαμάγκας διπλασίασε τα τέρματα για το Μακρυχώρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48′ ο Βασίλης Κατσαμάγκας πέτυχε το 0 – 3, ενώ στο 54ο λεπτό ήρθε η σειρά του Παπαδόπουλου να σκοράρει και να διευρύνει το σκορ σε 0 – 5.

Το τελικό 0 – 5 διαμόρφωσε στο 74ο λεπτό ο Λάζαρος Κουμπούρας με δικό του τέρμα.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Αργυροπουλίου (Σπύρος Μπέλτσιος – Κώστας Τσιάγκος): Μπαχτσιβάνος Αστ., Πλιάτσικας, Μάττος (51′ Πέρκας), Λεσάι, Σακοράφας Β., Μπαχτσιβάνος Αστ., Νικολακούλης (65′ Βουγιατζής), Σακοράφας Χρ., Νταμπαλέτσιος, Τσιάγκος, Τσούτσας (33′ Μρούκου).

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κατσάρας – Λευτέρης Τέας): Σταμέλος (57′ Σουπεκιώτης), Γκαμπέτας, Φορτομάρης (57′ Μπέτσιος), Σιάτρας, Κουμπούρας, Αλεξανδρής, Κολοβός, Μάντζαρης, Κατσαμάγκας, Ντιντής (52′ Παπαδόπουλος), Μπενεχούτσος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Δεληγιάννη, Σκυβαλίδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...