Ενισχύεται το ΔΣ της Τρίγλιας – Όλα ανοιχτά για το «αύριο»

Προ των πυλών της εισόδου στη διοίκηση της Τρίγλιας δείχνει σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor ο Νίκος Αθανασιάδης, πρώην πρόεδρος του ΠΟ Μουδανιών, που αποχώρησε πρόσφατα από τη διοίκηση της «γειτονικής» ομάδας της Χαλκιδικής.

Ο Νίκος Αθανασιάδης (λογιστής, με φοροτεχνικό γραφείο) μάλιστα ήταν παρών στην πρόσφατη γενική συνέλευση του ΠΟΤ, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τη διοίκηση και όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα, αν δεν υπάρξουν ανατροπές και απρόοπτα, θα υπάρξει ενεργό μέλος της και επίσημα.

Πιθανό είναι να αξιοποιηθεί και ο Χαλκιδικιώτης πρώην διαιτητής, Απόστολος Σημαιάκης, που είναι κοντά στην Τρίγλια την τελευταία διετία και υπήρχε και παλιότερα φημολογία ανάληψης κάποιου πόστου (αυτή τη φορά δείχνει πιο πιθανό, αν και ακόμα είναι σκέψη, χωρίς συγκεκριμένη πρόταση συνεργασίας).

Συνολικά, 3-4 νέα μέλη αναμένεται να εμπλακούν στα κοινά για τους Χαλκιδικιώτες, ενώ ίσως υπάρξει μια αποχώρηση από τον κύκλο των έμπειρων παραγόντων του ΠΟΤ, που πρόσφεραν πολλά τα τελευταία χρόνια.

Άμεσα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για τον Ηρακλή και τον ΑΦΜ, με τον Στράτο Ευγενίου να ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι μόνος στη λήψη αποφάσεων, ενώ σε εκκρεμότητα είναι και το θέμα προπονητή.

The post Ενισχύεται το ΔΣ της Τρίγλιας – Όλα ανοιχτά για το «αύριο» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...