Εντυπωσιακή η πρώτη μέρα του Larissa Cup

Γκολ, θέαμα, χαμόγελα και πολλές υποσχέσεις άφησαν οι ταλαντούχοι μικροί ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στο τουρνουά Larissa Cup 2014, με την πρώτη χθεσινή μέρα να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις έχοντας σημειωθεί σε αυτή συνολικά 24 και 19 γκολ, σε παιδικό (1999/2000) και προπαιδικό (2001/2002) επίπεδο αντίστοιχα.

Τα παιδιά από όλες τις ακαδημίες ευχαριστήθηκαν τις αναμετρήσεις τους και φάνηκε παράλληλα ότι τέτοιου είδους τουρνουά, που προάγουν το αγωνιστικό πνεύμα σε αυτές τις ηλικές, είναι τεράστιας σημασίας για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Συνολικά 32 ομάδες και πάνω από 400 παιδιά σε όλες τις ηλικίες του τουρνουά αγωνίστηκαν την πρώτη μέρα και φάνηκε μέσα από την απόδοσή τους ότι το Larissa Cup πρέπει να καθιερωθεί σαν θεσμός, κάτι για το οποίο θα πρέπει να βοηθήσουν όλοι οι τοπικοί φορείς.

“Σύμμαχος” σε όλα αυτά είναι και οι αγωνιστικοί χώροι των γηπέδων που φιλοξενούν το τουρνουά, οι οποίοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, με τις ακαδημίες των ομάδων να ευχαριστούν θερμά τους υπευθύνους των γηπέδων της Νίκαιας, Φαλάνης και Larissa Sport Center για τη φροντίδα των αγωνιστικών χώρων.

ΠΑΙΔΙΚΟ

Σε ότι έχει να κάνει συγκεκριμένα με τους ομίλους του παιδικού, η ΑΕΛ έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, επικρατώντας με 10 – 0 του Φαλανιακού στη πρώτη αγωνιστική, ενώ στο άλλο ματς του 1ου ομίλου, η Ακαδημία Τυρνάβου κέρδισε με 4 – 2 τη δεύτερη ηλικιακά ομάδα του Πανιωνίου στο παιδικό (Πανιώνιος 2).

Στο δέυτερο όμιλο και τα δύο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα, ωστόσο το θέαμα ήταν εντυπωσιακό για τα δεδομένα. Η πρώτη ηλικιακά ομάδα του Πανιωνίου στο παιδικό (Πανιώνιος 1) και η Νίκαια σε ένα θεαματικό ματς αναδείχτηκαν ισόπαλες με 3 – 3, ενώ αντίστοιχα σε ένα όμορφο παιχνίδι, Ατρόμητοι/Θύελλα και Προμυθέα/Πλατύκαμπος ήρθαν ισόπαλοι με 1 – 1.

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ

Στην πρώτη αγωνιστική του προπαιδικού το θέμα ήταν εξίσου υψηλό, με τις ομάδες των δύο ομίλων να δείχνουν πάρα πολύ καλά στοιχεία. Στον πρώτο όμιλο, ο Πανιώνιος 1 ξεκίνησε με νίκη 4 – 0 κόντρα στην ομάδα της Νίκαιας, ενώ οι Ατρόμητοι/Θύελλα επικράτησαν με 4 – 1 της ΑΕΛ 2002. Στο δεύτερο όμιλο, ο εντυπωσιακός Τοξότης Λάρισας κέρδισε με 8 – 0 τον Προμηθέα/Πλατύκαμπο, ενώ η ΑΕΛ 2001 επικράτησε με 2 – 0 του Μαχητή Τερψιθέας/Ορφέα.

Όλες οι ομάδες ανανέωσαν τα “ραντεβού” τους για τη σημερινή ημέρα που περιλαμβάνει 2η και 3η αγωνιστική των ομίλων. Να σημειωθεί ότι πρώτοι και δεύτεροι κάθε ομίλου θα παίξουν “χιαστί” σε ημιτελικούς αγώνες αγώνες και από τους νικητές θα προκύψουν οι μικροί και μεγάλοι τελικοί του τουρνουά.