Εντυπωσιακή πρεμιέρα για Φιλοκτήτη!

Καλύτερη πρεμιέρα δεν θα μπορούσαν να είχαν φανταστεί οι άνθρωποι του Φιλοκτήτη Μελιβοίας, καθώς ξεπέρασαν το εμπόδιο της Νεάπολης με 4 – 0 στο γήπεδο της Μελιβοίας σήμερα το απόγευμα.

Τόσο στο πρώτο μέρος όσο και στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι βρήκαν τέρματα κι έτσι ήρθε η πρώτη νίκη για το συγκρότημα του Νίκου Ανδρέου στη πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αρχικά, στο 22ο λεπτό η Μελιβοία πήρε κεφάλι στο σκορ, καθώς ο Γιάννης Ρέντζας με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κώστα Κατσιώτη κέρδισε τον Κώστα Κουσιά κι έκανε το 1 – 0.

Στο δεύτερο μέρος τώρα και στο 50ο λεπτό, ο Άρης Καπετάνιος βρέθηκε σε θέση βολής και σούταρε, ο Κώστας Κουσιάς απέκρουσε, όμως στην επαναφορά ο Ζήσης Τσιαγκάλης δεν αστόχησε και διπλασίασε τα τέρματα για τον Φιλοκτήτη.

Πέντε λεπτά μετά, ο σύλλογος του Νίκου Ανδρέου ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3 – 0, με σκόρερ και πάλι τον Γιάννη Ρέντζα με κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κώστα Κατσιώτη, ενώ το τελικό 4 – 0 διαμορφώθηκε στο 75ο λεπτό με ιδανικό τελείωμα του Άρη Καπετάνιου!

 

Οι Συνθέσεις

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Νίκος Ανδρέου): Φιλοκώστας, Πλατσάς, Κατσιάνος, Ρέτζας, Μαλαχτάρης, Μυλωνάς (70′ Γκουντάρας Ηλ.), Πασιάς Π., Πασιάς Δ., Τσιαγκάλης (75′ Γκουντάρας Ν.), Κατσιώτης (80′ Σούμας), Καπετάνιος.

Νεάπολη (Γιάννης Παπαναστασίου): Κουσιάς, Κοσμάς, Μαυρίδης, Ζάρρας, Δεσπόπουλος, Μπουχλαριώτης (55′ Μανδραβέλης), Μπέης (72′ λ.τ. Συγκούνας), Καλόγηρος (65′ Ευαγγέλου), Βράνας, Χαρούλης, Δαλαμπύρας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Φακής, Γιάντσης, Διαμαντής Θ.