Εντυπωσιακό διπλό για τα Βούναινα!

Μία σπουδαία νίκη πέτυχαν σήμερα το απόγευμα, μιας και έφυγαν από τις Νέες Καρυές με το τρίποντο, επικρατώντας της τοπικής ομάδας, με 3 – 0!

Η ομάδα του Λάζαρου Αγγλόπουλου παρουσιάστηκε όπως έπρεπε στη σημερινή αναμέτρηση και στο τέλος πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε, δηλαδή τη νίκη και τους τρεις βαθμούς! Έτσι, έφθασε τους πέντε βαθμούς, ενώ στην αντίπερα όχθη, το σύνολο του Βαγγέλη Μπρισίμη έμεινε στους έξι βαθμούς και το αποτέλεσμα αυτό.

Στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γιώργος Τσανάς που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, καθώς πέτυχε δύο τέρματα, «άνοιξε» το σκορ, για τα Βούναινα με ιδανικό τελείωμα, ενώ στο 49ο λεπτό ο Γιώργος Σπανός έκανε δύο τα τέρματα για την ομάδα του Λάζαρου Αγγλόπουλου.

Το τελικό 0 – 3 για τα Βούναινα διαμόρφωσε στο 61ο λεπτό ο Γιώργος Τσανάς, όπου σημείωσε παράλληλα και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Βέβαια, οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με τους Γιώργο Μάτο και Θάνο Τριανταφυλλόπουλο, όμως αυτές δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ κι έτσι οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με σκορ 3 – 0.

Οι Συνθέσεις

Ολύμπικ/Νέες Καρυές (Βαγγέλης Μπρισίμης): Καλιμμάνης, Τσιώλης Ν. (60′ Πράπας), Σέτζας (60′ Τσιώλης Ευάγγ.), Περδίκης Ν., Περδίκης Σ., Μητρακούλης, Τσινούδης, Τριανταφυλλόπουλος (75′ Αετόπουλος), Μάτος, Ταρταμπούκας, Καφές.

Βούναινα (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Ζεϊμπέκης, Φαρμάκας, Τσαπράζης Στ. (80′ Κουτής), Χατζηλιάδης, Γκομοσίδης (71′ Αγγλόπουλος), Κοτρώτσιος, Μερτζανίδης, Τσανάς, Χριστοδούλου Κ., Πρισακάρου (74′ Πατσιούρας), Σπανός.

Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιτσανούδης, Μίχος, Στάικος.