Εντυπωσιακό ματς στο «Γ. Μητσιμπόνας Α΄», «καρέ» τερμάτων από τον Ερρίκο Φλώρο!

Με ακόμη ένα εντυπωσιακό σκορ (7 – 4) η Λάρισα 2012 συνέχισε με νίκη τη πορεία της, όπου κέρδισε τον Αετό Αμυγδαλέας στη 5η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Η ομάδα του Σπύρου Μπέλτσιου που «κλείδωσε» τη παραμονή στη κατηγορία, έφθασε τους δέκα τρεις βαθμούς και συνεχίζει στη πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ το σύνολο του Μάκη Αλεξούδη δεν έχει βαθμό, όμως παλεύει το κάθε παιχνίδι κι αυτό φαίνεται άλλωστε από τα σκορ που υπάρχουν στα παιχνίδια…

Στο 20ο λεπτό ο Δημήτρης Κουκουτσέλος «άνοιξε» το σκορ στην αναμέτρηση, ενώ ο Δημόπουλος έκανε δύο τα τέρματα των γηπεδούχων στο 26′. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Δημήτρης Κίτσιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3 – 0.

Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, ο Αντώνης Κωνσταντίνου σκόραρε ξανά και μείωσε σε 3 – 1 για τον Αετό Αμυγδαλέας, ενώ με την εκκίνηση του δευτέρου μέρους, ο Ερρίκος Φλώρος πέτυχε το 4 – 1.

Μάλιστα, ο ίδιος στο 59ο λεπτό σημείωσε το 5 – 1, ενώ κάπου εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση στα γκολ για την ομάδα του Μάκη Αλεξούδη.

Συγκεκριμένα, στο 64′ και στο 69ο λεπτό ο Ζήσης Παραφέστας βρήκε δύο φορές δίχτυα κι έκανε το σκορ 5 – 3, ενώ ο Αντώνης Κωνσταντίνου τρία λεπτά αργότερα μείωσε σε 5 – 4, σε ένα συναρπαστικό ματς στο «Γ. Μητσιμπόνας Α΄».

Τη σκυτάλη στα γκολ πήρε ο Ερρίκος Φλώρος όπου με δύο γκολ σε 73′ και 76′ διαμόρφωσε το 7 – 4 υπέρ της Λάρισας 2012.

Οι Συνθέσεις

Λάρισα 2012 (Σπύρος Μπέλτσιος): Μπουντουλούλης, Κόκκινος, Φλώρος Αντ., Τσιτσόπουλος, Δημόπουλος, Κίτσιος Π., Κίτσιος Δ., Φλώρος Ερ., Σκέντζας, Φλώρος Ν., Κίτσας Αντ.

Αετός Αμυγδαλέας (Μάκης Αλεξούδης): Καλλιμάνης, Παραφέστας, Παπαδάμου, Παρασκευούδης, Ντάλλας, Μακρίδης, Κουρούκας, Κωνσταντίνου, Μπέλτσιος, Πλης, Ανδριανόπουλος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Ακρίβος, Πατσής.