Εντυπωσιακό ξεκίνημα για Κίσσαβο και Κώτσια!

Με το «δεξί» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣ Λάρισας ο Κίσσαβος Συκουρίου, κερδίζοντας τον Όλυμπο Αιγάνης των πολλών απουσιών με 3 – 0.

Η ομάδα του Αποστόλη Τσιανάκα «πάτησε» την κορυφή του 2ου Ομίλου με το «καλημέρα» των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ανοίγοντας τον «χορό» των τερμάτων στο 24′ ο Νίκος Κώτσιας, με το 1 – 0 να είναι και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και στο 54′ ο Δημήτρης Βαρσάμης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 85′ ο Νίκος Κώτσιας όπου άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι, το έκλεισε κιόλας, πετυχαίνοντας το δεύτερό του προσωπικό και τρίτο της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 3 – 0.

Να σημειωθεί πως ο Όλυμπος Αγιάνης παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες, απόρια της μη έκδοσης αρκετών από τα δελτία του συλλόγου.

Οι Συνθέσεις

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Βουγιουρδής, Αγγέλης, Βαρσάμης, Λανάρας (85′ Μουρογιάννης), Χασιώτης, Βελής, Γκρέτσης, Καραντώνης (82′ Μέρκο), Κορδέλας (68′ Βόραδας), Κώτσιας, Λιόγκας (68′ Τζιούρας).

Όλυμπος Αιγάνης (Δημήτρης Ζηρδέλης): Δημητριάδης, Περόϊ Φ. (31′ Παύλου), Περόϊ Σ. (46′ Ζάχος), Χριστοδούλου Α. (84′ Κατσιάνος), Ρουμπιές, Σαμαράς, Μπουλάρι, Ντάνι, Βουγιούκας, Μακρυγιάννης (46′ Πουρλιώτης), Χριστοδούλου Γ. (31′ Μουσταφάς).

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Βαλιώτης, Σκυβαλίδας.