“Επτάσφαιρο” κρατούσε ο Ατρόμητος!

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Γ΄ΕΠΣ Λάρισας πήρε ο Ατρόμητος Δασοχωρίου, κερδίζοντας στην έδρα του, τον Μύτικα Καλυβίων με το εντυπωσιακό 7 – 0.

Με την νίκη του αυτήν ο Ατρόμητος έφτασε τους 11 βαθμούς, παραμένοντας στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ στον αντίποδα η ομάδα των Καλυβίων παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας και χωρίς πόντο.

Για τους νικητές τα τέρματα πέτυχαν οι Αναστασίου (3), Φραγκογούλας (2) και Παππάς (2). Παράλληλα πλην των επτά τερμάτων, οι Δασοχωρίτες είχαν και τρία δοκάρια με τους Αναστασίου (2) και Καρανάσιο (1).

Αξίζει να σημειωθεί πως την έδρα του Δασοχωρίου χρησιμοποιεί και ο Μύτικας Καλυβίων στα εντός έδρας παιχνίδια του. Επομένως ο επαναληπτικός αγώνας του δευτέρου γύρου θα λάβει χώρα ακριβώς στον ίδιο… χώρο.

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Δασοχωρίου (Βαγγέλης Ζαμπούλης): Ντελής, Τρεβλάκης, Παλιοτζήκας, Βλιώρας, Βάνης, Κωσταρέλλος (65′ Μπακάλης), Ανατολίτης, Φραγκογούλας, Καρανάσιος, Αναστασίου (60′ Σαμαράς), Παππάς (60′ Καραπατσακίδης).

Μύτικας Καλυβίων (Νίκος Γεροφωκάς): Νταμπώσης Γ., Μπατζογιάννης, Μητροδήμος, Μπαλούκας, Γεροφάκας, Δοξαράς, Γεροφωκάς, Νταμπώσης Χ., Καζακλάρης Β., Καζακλάρης Α., Ζέττας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Τάνας, Οικονομόπουλος, Χατζής.