Επέστρεψαν παρέα με το Κύπελλο!

Στο Ελατοχώρι Πιερίας είχε την ευκαιρία να βρεθεί η Κ12 της Ακαδημίας Ολύμπικ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (27 – 28/06) όπου μετείχε σε τουρνούα με ομάδες από τη Κατερίνη και τη Θεσσαλονίκη.

Η ακαδημία από τη Λάρισα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και εκτός πόλης ακόμη μία φορά τις δυνάμεις της με τη παρουσία της Κ12 όπου και επέστρεψε στη βάση της ως πρωταθλήτρια!

Αποτελούμενη από τον Υπεύθυνο της ακαδημίας, Νίκο Λιούπα, τον προπονητή, Γιώργο Μάτο που έδωσε το παρόν και ο Αντώνης Κωνσταντίνου αλλά και του ορθοπεδικού χειρούργου, Γιώργου Μπασδέκη, η αποστολή της ομάδας διέμεινε στο Ελατοχώρι αποκτώντας με τα μικρά παιδιά νέες και πολλές εμπειρίες.

Ένα Σαββατοκύριακο λοιπόν γεμάτο μπάλα και με αγώνες στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις που φιλοξενούν ακόμη και ομάδες της Super League 1 για τις προετοιμασίες, ήταν αυτό που πέρασε για την Ακαδημία Ολύμπικ όπου πέραν από τις εμπειρίες κέρδισε ακόμη ένα τρόπαιο και τη πρωτιά με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να ξεχωρίζουν!

Μετά τα όσα ζήσαμε μέχρι και τα τέλη του Μάη λόγω του Covid-19, οι ομάδες επέστρεψαν στη καθημερινότητα τους και τα μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν κάτι ωραίο και ένα τουρνουά που συμμετείχαν ομάδες από τη Κατερίνη και τη Θεσσαλονίκη.

Η ακαδημία Ολύμπικ λοιπόν, μετείχε στον όμιλο με τις ομάδες Π.Α.Ο.Δ., Εθνικό Πυλαίας και ΠΑΟΚ Μηλιάς και πήρε τη πρώτη θέση κερδίζοντας και τους τρεις αντιπάλους!

Ακολούθησε ο τελικός στο τουρνουά με τη λαρισινή ομάδα να αντιμετωπίζει τον Πιερικό και το αποτέλεσμα ήταν υπέρ της ακαδημίας Ολύμπικ (0 – 6).

Επιστρέφοντας στη Λάρισα τα παιδιά δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά που είχαν για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά καθώς τα ίδια περίμεναν πως και πως με το τέλος της σχολικής χρονιάς να έχουν την ευκαιρία να ξανά παίξουν ποδόσφαιρο και μάλιστα κάτω από ιδανικές συνθήκες…