Επέστρεψαν τα «χαμόγελα» στον Πύρρο!

Μετά από τέσσερα συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα (2 ισοπαλίες και 2 ήττες), ο Πύρρος επιβλήθηκε με 4 – 1 της Νέας Πολιτείας στο γήπεδο της Γαλήνης στην 23η αγωνιστική της Α΄1 τοπική κατηγορία.

Επέστρεψαν τα «χαμόγελα» στο συγκρότημα του Κώστα Βασίλη σε αυτή την αγωνιστική, με τον Πύρρο να φθάνει τους σαράντα βαθμούς και να βρίσκεται στο μείον πέντε από τη πρώτη «τριάδα» της βαθμολογίας.

Στον αντίποδα, οι «πορτοκαλί» του Κώστα Τσότσου που αγωνίστηκαν για άλλη μία φορά με πολλά νεαρά παιδιά, παρέμειναν στους είκοσι έξι βαθμούς και τη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας.

Με το «καλημέρα» ο Μάριος Λάττα ευτύχησε να βάλει μπροστά τον Πύρρο στο σκορ, ενώ στο 16ο λεπτό μετά από γύρισμα του Κλαούντιο Μούρι, ο Σιώκας σημείωσε άθελα του αυτογκόλ για το 2 – 0.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα και στο 67′, ο Άλκης Νικούλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3 – 0, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Κλαούντιο Μούρι διεύρυνε το σκορ σε 4 – 0.

Το μόνο που κατάφερε η Αστραπή Νέας Πολιτείας στο παιχνίδι ήταν να μειώσει σε 4 – 1 με τον Ζησούλη στο 78′ με σουτ από πλεονεκτική θέση για γκολ.

Οι Συνθέσεις

Πύρρος Βορειουπηρωτών (Κώστας Βασιλης): Κιόρογλου, Λίτσα, Τσιάκουλης, Μαρούδης, Κάτσης, Παύλου (60′ Νικούλης), Λάττα, Κάτσας, Αγκόλι (80′ Κουσιάς), Μούρι, Τζιόγκας.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Κώστας Τσότσος): Νότας, Σκόμπας, Σιώκας, Καφφές, Ζήσης, Κατσιάνος, Πράπας (85′ Μπομπότης), Καλτσάς, Γερακίνης (65′ Ζησούλης), Φακίτσας (75′ Θεοχάρης), Σταθάκος (70′ Ζαχόπουλος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Αντωνίου, Πατέτσος, Κοσμάνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...