Επέστρεψαν τα χαμόγελα στον Πύρρο!

Μετά από μία ήττα και μία ισοπαλία στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, επέστρεψαν τα χαμόγελα για τον Πύρρο, μιας και κέρδισε τους Καλαρρύτες με 4 – 0 εκτός έδρας για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄τοπικής κατηγορίας.

Οι «μπλε» του Κώστα Βασίλη κατάφεραν από το πρώτο μέρος να εξασφαλίσουν τους τρεις βαθμούς στη σημερινή αναμέτρηση κι έτσι έφθασαν τους έντεκα βαθμούς, βρίσκοντας την ομάδα στη τρίτη θέση της βαθμολογίας μετά και την αγωνιστική αυτή. Από την άλλη, οι Καλαρρύτες έμειναν στους επτά βαθμούς.

Στο 4ο μόλις λεπτό ο Μπίμπα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την εξαιρετική σέντρα του Νίκου Τσιάβου και χωρίς να το πολυσκεφτεί πλάσαρε από πλεονεκτική θέση κι «έγραψε» το 1 – 0 για τον Πύρρο.

Έξι λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους, με τον Μούρι ύστερα από σέντρα του Κώστα Βάσσου.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Μούρι διεύρυνε το σκορ σε 3 – 0 για τον Πύρρο με διπλή προσπάθεια, ενώ παράλληλα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη τώρα και στο 88ο λεπτό, το συγκρότημα του Κώστα Βασίλη διαμόρφωσε το τελικό σκορ 4 – 0, με αυτογκόλ από αμυντικό από τους Καλαρρύτες, ύστερα και από σέντρα του Μαργαρίτη.

Μάλιστα, ο Πύρρος θα μπορούσε να είχε ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, όμως ο κ. Νικολάου ακύρωσε δύο τέρματα στον Κώστα Αλβανό στο δεύτερο μέρος της σημερινής συνάντησης.

Η Σύνθεση

Πύρρος (Κώστας Βασίλης): Κιόρογλου, Λίτσας (60′ Θωμάς), Βάσσος, Μαρούδης, Τσιάβος, Τσιπουργκενούδης, Μαργαρίτης, Μπίμπα (75′ Μουλάς), Τσίλης, Μούρι, Μήτρος (46′ Αλβανός).

Διαιτητική Τριπλέτα
Νικολάου, Τζιόλας, Πάλλας.