Επέστρεψε και μάλιστα πρωταθλητής!

Στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΝ Λάρισας τη περσινή χρονιά 2018 – 2019 ο Ηρακλής Χάλκης τερμάτισε στη 5η θέση της βαθμολογίας με σαράντα επτά βαθμούς και στις τελευταίες αγωνιστικές έχασε μία από τις θέσεις ανόδου.

Ωστόσο, στο φετινό πρωτάθλημα και στον 2ο όμιλο της Β’ τοπικής κατηγορίας έχοντας φθάσει τους τριάντα τέσσερις βαθμούς, κατέκτησε τη πρώτη θέση και μάλιστα επιστρέφει στην Α’ 1 ως πρωταθλητής!

Μία πολύ διαφορετική χρονιά για τον Ηρακλή Χάλκης, όπου άλλαξαν αρκετά πράγματα, από τη διοίκηση, το πόστο του προπονητή αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα, η ομάδα πέτυχε αυτό που είχε θέσει ως στόχο και τη νέα χρονιά θα βρίσκεται μία κατηγορία πιο πάνω.

Το περσινό καλοκαίρι η ομάδα ήρθε σε συμφωνία με έναν αρκετά γνώριμο της, τον Σπύρο Μούτσιο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και λίγο πριν σταματήσουν το ποδόσφαιρο οι ομάδες λόγω του κορωνοϊού, οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους και η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Φυσικά, μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την επιτυχία του συλλόγου με την άνοδο και τη κατάκτηση του πρωταθλήματος πηγαίνει εκτός της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών και στον Σπύρο Μούτσιο που αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι για το επίτευγμα αυτό!

Στα των αριθμών τώρα, ο Ηρακλής Χάλκης με την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη πρώτη θέση με τριάντα τέσσερις βαθμούς, έχοντας σημειώσει δέκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.

Μία χρονιά που ουσιαστικά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, όμως οι διοικούντες πέτυχαν τον στόχο τους έτσι ώστε η ομάδα να επιστρέψει αρχής γενομένης στις μεγάλες κατηγορίες και για αρχή στην Α’ 1 ΕΠΣΝ Λάρισας…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...