Επέστρεψε μετά από 22 χρόνια και θέλει να καθιερωθεί με πίστη στο πλάνο της

Μετά από 16 χρόνια απουσίας από την Α’ ΕΠΣ Λάρισας, η Πελασγιώτιδα την ποδοσφαιρική σεζόν 2022/23 θα βρεθεί και πάλι στα μεγάλα «σαλόνια» της ΕΠΣ Λάρισας, με σκοπό την καθιέρωσή της εκεί.

Καταλυτικός παράγοντας της αναγέννησης της «Πέλα» ο πρόεδρος της, Αργύρης Γκρίμπας. Πανευτυχής πλέον, καθώς πριν από οκτώ χρονιά παρέλαβε μία «σφραγίδα» και έχει φτάσει τους «πετεινούς» να αποτελούν και πάλι πρότυπο λειτουργίας ποδοσφαιρικής ομάδας, δομημένης από την αρχή έως το τέλος σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

Προπονητής και την νέα αυτήν χρονιά, ο Κώστας Μπακατσής. Ο έμπειρος τεχνικός τυγχάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Δ.Σ. της Πελασγιώτιδας και θα είναι και αυτός που θα προσπαθήσει να καθιερώσει τους «πετεινούς» στην Α’ ΕΠΣ Λάρισας, έχοντας ως συμπαραστάτες, τους Βασίλη Σαρατζιώτη και Μιχάλη Χώτο.

Αποκτήθηκαν

Δάσσιος Ι. (Τερψιθέα), Φιλίππου (Πύρρος), Σέντζας, Ελιζόπουλος (Παναγροτικός Νίκαιας).

Τα Φιλικά

23/08: Αμπελόκηποι
27/08: Τύρναβος
30/08: Αχιλλέας Φαρσάλων
03/09: Μαυροβούνι
10/09: Αργυροπούλι
17/09: Τσαριτσάνη

Αργύρης Γκρίμπας (Πρόεδρος)

«Καταρχάς να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τραυματισμούς σε όλα τα σωματεία. Εμείς θα προσπαθήσουμε και θα το καταφέρουμε να εδραιωθούμε στη μεγάλη κατηγορία για τα επόμενα χρόνια. Έχουμε μια νεανική ομάδα. Πάνω σε αυτό θα βασιστούμε και την νέα χρονιά με λίγες μεταγραφές θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί στη κατηγορία. Άλλωστε εμείς βλέπουμε και πιο μακροχρόνια την προσπάθεια την οποία κάνουμε, θέλοντας να εντάξουμε στο ανδρικό μας τμήμα παιδιά απο την ακαδημία μας».

Κώστας Μπακατσής (Προπονητής)

«Αρχικά να ευχηθώ και εγώ από την πλευρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους. Παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές. Μια νέα χρονιά για εμάς που βρίσκει το σωματείο μετά από 22 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία του Νομού με στόχο την καθιέρωση μας στην Α’ ΕΠΣ Λάρισας. Το πλάνο και η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει ανεξαρτήρου κατηγορίας. Θέλουμε να πάιξουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά από την ακαδημία μας στην ανδρική ομάδα. Κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται υπομονή και κατανόηση απ’ όλους. Η ομάδα απαρτίζεται με νέους ποδοσφαιριστές και με ορισμένους πιο έμπειρους, οι οποίοι και ο στόχος είναι να καθοδηγήσουν αυτούς τους νεαρότερους. Η κατηγορία είναι αρκετά δύσκολη. Να μην ξεχνάμε πως τα παιδιά αυτά προέρχονται από το εφηβικό και πέρυσι κάναμε κατευθείαν πρωταθλητισμό στη Β’ ΕΠΣΛ. Θέλουμε δουλειά και χρόνο και στο τέλος όλοι μαζί θα κάνουμε το ταμείο μας».

Γιάννης Δάσσιος (Ποδοσφαιριστής)

«Νέα χρονιά για εμένα εδώ στην Πελασγιώτιδα και μια νέα πρόκληση στη ποδοσφαιρική μου καριέρα. Από την πρώτη μέρα που ήρθα δέθηκα με τα υπόλοιπα παιδιά τα οποία με αγκάλιασαν. Το κλίμα που υπάρχει είναι ενθαρρυντικό γι’ αυτό το οποίο και θέλουμε να κάνουμε φέτος. Να βοηθήοσυμε τους νέους της ομάδας να ενταχθούν πιο γρήγορα στη νοοτροπία της Α’ ΕΠΣΛ και να πετύχουμε την παραμονή μας στη κατηγορία».

Βάιος Κουτσικούλης (Ποδοσφαιριστής)

«Μια χρονιά ολοκληρώθηκε πέρυσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας. Η φετινή όμως είναι εντελώς διαφορετική και πολύ πιο απαιτητική. Θα πρέπει όλοι μας να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να καταφέρουμε να καθιερώσουμε την Πελασγιώτιδα στην Α’. Καλή χρονιά να έχουμε και υγεία και όλα θα έρθουν μέσα από την προπόνηση».

Γιώργος Τσιγγάνης (Ποδοσφαιριστής)

«Αρχικά να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Μακριά από τραυματισμούς. Όπως να ξεκινήσουμε έτσι και να τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Αυτό ισχύει και στο κλίμα της ομάδας. Πέρσυι ξεκινήσαμε όμορφα και έτσι και κλείσαμε την χρονιά. Αυτό θέλουμε και φέτος. Όπως ωραίο κλίμα έχουμε στην εκκίνηση της σεζόν. έτσι να αγαπημένοι να είμαστε και στο τέλος».