Επέστρεψε στην Α΄1, εν μέσω οικογενειακού κλίματος, μετά από 6 χρόνια, ο Άρης Κουλουρίου

Στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας επέστρεψε ο Άρης Κουλουρίου έπειτα από απουσία έξι ετών στη Β΄ΕΠΣ Λάρισας.

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά στον 3ο Όμιλο της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας το τέλος της οποίας βρήκε τον Άρη δεύτερο κατά τρεις βαθμούς σε έναν εξαιρετικά ποιοτικό, από πλευράς ομάδων, Όμιλο, ο Άρης Κουλουρίου θέλει να διατηρήσει το οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια του συλλόγου και σε συνδυασμό της εξαιρετικής δουλειάς του «μετρ» του είδους, Γιώργου Νεράτζη να καταφέρει να παραμείνει άνετα στη νέα του κατηγορία.

Το μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Αβέλλας (Παραπόταμος), Χριστοδούλου (Καλοχώρι), Πουρτσίδης (Νίκαια).

Έφυγαν: Ραπτοτάσιος (Δαμασιακός).

Γιώργος Τσιάρας (Πρόεδρος)

«Θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη υγεία. Για εμάς η Α΄1 δεν είναι μια άγνωστη κατηγορία καθώς ο σύλλογος έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν και πάλι σε αυτή τη κατηγορία. Δεν την φοβόμαστε καθώς έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας και στα παιδιά του ρόστερ μας, που τα τελευταία χρόνια έχουν αποδείξει πως είναι μια μεγάλη οικογένεια, αγωνιζόμενοι πρώτα απ΄ όλα για το καλό της ομάδας».

Γιώργος Νεράτζης (Προπονητής)

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Επιστρέφουμε στην Α΄1 ΕΠΣΛ μετά από πέντε χρόνια. Με πειθαρχία και εμπειρία από όλα τα παιδιά θα προσπαθήσουμε να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα σε όλα τα παιχνίδια. Η νέα Α΄1, έτσι όπως έχει στελεχωθεί σίγουρα θα υπάρχουν ομάδες πιο δυνατές από κάποιες άλλες και εμείς θέλουμε να είμαστε μέσα σε αυτές».

Νίκος Μητρούσιας (Ποδοσφαιριστής)

«Αρχικά να ευχηθώ καλή χρονιά. Γεμάτη υγεία, μακριά από τραυματισμούς. Στόχος της ομάδας μας τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν είναι να διατηρήσουμε την ίδια φιλοσοφία με πέρυσι. Να έχουμε οικογενειακό κλίμα και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Μέσα από αυτό θεωρώ πως θα κάνουμε μια καλή χρονιά στο τέλος της οποίας θα κάνουμε ταμείο».

Σωτήρης Μοσχοβίτης (Ποδοσφαιριστής)

«Όπως και κάθε χρονιά έτσι και φέτος ξεκινήσαμε στον Άρη Κουλουρίου με οικογενειακό κλίμα. Ως νεοφώτιστοι το πρώτο που έχουμε να κάνουμε είναι να εξασφαλίσουμε τη παραμονή. Όσο πιο γρήγορα πετύχουμε τη παραμονή τόσο περισσότερα παιδιά θα παίξουνε. Για το νέο πρωτάθλημα νομίζω πως σίγουρα θα υπάρξουν 4-5 ομάδες σε κάθε όμιλο που θα πρωταγωνιστήσουν».

Δημήτρης Μίχος (Ποδοσφαιριστής)

«Η Α΄1 για εμάς είναι μια νέα κατηγορία. Είναι πολύ σημαντικό και ενθαρρυντικό το γεγονός πως η ομάδα μας έχει κρατήσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της, κάτι το οποίο μας δίνει και ένα αβαντάζ ξεκινώντας τη προετοιμασία μας, μιας και γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας πολύ καλά. Εύχομαι να παίξουμε και φέτος καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε σε όσο ψηλότερη θέση γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Καλή χρονιά σε όλους και χωρίς τραυματισμούς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...