Επέστρεψε στις νίκες και τώρα ντέρμπι…

Επιστροφή στις νίκες για την Συκέα. Μετά την ισοπαλία με την Ακαδημία Τυρνάβου τη προηγούμενη Κυριακή, το Ελασσονίτικο συγκρότημα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στο Χειμάδι, όπου και επικράτησε του τοπικού και νεοφώτιστου στη κατηγορία Ολυμπιακού Χειμαδίου με 1 – 4, πηγαίνοντας πλέον στο ντέρμπι της άλλης Κυριακής με τη Νέα Πολιτεία με ηθικόν ακμαιότατον, σε ένα ματς όπου θα κρίνει και τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Τα τέρματα χάρη στα οποία και απέδρασε με το διπλό από το Χειμάδι η Συκέα, σημείωσαν οι Καραλής (2), Μπέλτσιος, και Μιχαλογιάννης, ο οποίος αν και μπήκε στο 75′ ήταν από τους καλύτερους της Συκιάς μαζί με τον Καραλή.

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Χειμαδίου: Νούσιος, Παναγιωτίδης, Κουρούκας, Ροδίτης (46′ Μπαλογιάννης), Τόπης Κ., Κόκκινος (70′ Τσαγκούλης), Γκόλαντας, Μούσιος (85′ Τόπης Κ.) , Τόπης Αθανάσιος, Τζέτζικας, Ζουφελίντας.

Α.Ο. Συκέας: Ξεσφίγγης. Ντόκος, Κουλιούμπας, Τέλιος, Λάζος (75′ Μιχαλογιάννης), Βασιλόπουλος, Παλάσκας, Τάχατος, Καραλής, Μπέλτσιος (85′ Κατσαγκούνης), Χασιώτης (82′ Σδάνης).