Επέστρεψε στις νίκες!

Με εντός έδρας νίκη συνέχισε την προσπάθεια του ο ΓΣ Αμπελώνας, όπου κέρδισε εντός έδρας τον Σπάρτακο Λάρισας για την 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄1 ΕΣΚΑΘ. Έτσι, επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στο φετινό πρωτάθλημα.

Το συγκρότημα του Ανδρέα Γιαννόπουλου παίζοντας ουσιαστικό μπάσκετ στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο, ξεπέρασε το εμπόδιο του συνόλου του Ηλία Καλέτσιου κι έτσι έφθασε τους είκοσι βαθμούς. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο ΓΣ Αμπελώνας, ενώ στην τελευταία θέση βρίσκεται ο Σπάρτακος Λάρισας μετά και την αγωνιστική αυτή.

Σε μεγάλη ημέρα βρέθηκε ο Τσακνάκης για τους νικητές του Σαββατιάτικου αγώνα όπου και πέτυχε 17 πόντους με ένα τρίποντο, ενώ από πλευράς Σπάρτακου, ο Μπουσκοβίτης είχε δέκα πέντε πόντους με δύο τρίποντα και ακολούθησε ο Ζυγγελόπουλος με δέκα τέσσερις πόντους.

Πλέον, η ομάδα του Ανδρέα Γιαννόπουλου θα προετοιμαστεί για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ήφαιστο Καρδίτσας, ενώ το σύνολο του Ηλία Καλέτσιου θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με τους Ίκαρους Τρικάλων την επόμενη αγωνιστική.

Δεκάλεπτα: 18 – 20, 25 – 12, 25 – 18, 16 – 19.

ΓΣ Αμπελώνα (Ανδρέας Γιαννόπουλος): Μπαμπανάτσης Αθ. 10, Μπαμπανάτσης Ν. 11, Τεκιούσης 4, Μπιζάκης 14, Κοτσώνας 9, Μπαντούλιας 4, Τσακνάκης 17 (1), Μαστροδήμος 4, Γκαμπέτας, Μπλαντάς 2, Σουλιώτης, Παλάσκας 9 (2).

Σπάρτακος Λάρισας (Ηλίας Καλέτσιος): Καραδήμος, Παναγιώτου 3, Σπύρου 11, Ευαγγελόπουλος, Κομνινός 6, Καλέτσιος 11, Παπαναστασίου 5 (1), Μπουσκολίτης Β. 15 (2), Στεφανής 2, Μουράτης 2, Ζυγγελόπουλος 14.