Επέστρεψε στο «σπίτι» του και στην Α΄1 ΕΠΣΛ!

Την επιστροφή του στο ανακαινισμένο γήπεδο της Ροδιάς μαζί με την επιστροφή του στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας συνδυάζει τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2020/21, ο Ροδιακός.

Η ομάδα του επί σειρά ετών πλέον, Γιώργου Φτεργιώτη, έχει ξεκινήσει ήδη τη προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, στην οποία θέλει να παρουσιαστεί έτοιμη.

Σε αυτό βοηθά η ομοιογένεια των παικτών των προηγούμενων ετών, καθώς και η έλευση παιδιών που γνωρίζοναι καλά μεταξύ τους. Όλα αυτό συνθέτουν μια ομάδα που ξεκινά με… «καλά» αποδυτήρια.

Αυτήν η ομάδα που έχει «καλά» αποδυτήρια σπανίως δεν έχει τη χρονιά που θέλει.

Στο πλαίσιο της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Φτεργιώτης, θέτοντας τους στόχους ενόψει της έναρξης της «νέας» Α΄1 στις αρχές του Οκτώβρη.

«Αρχικά θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς για όλα τα σωματεία. Είχαμε αρκετό καιρό μακριά από το γήπεδο μας. Ένα χρόνο και κάτι. Άξιζε όμως η αναμονή. Ανεβήκαμε στο μεταξύ κατηγορία. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία. Να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο και να συνεχίσουμε όλοι μαζί οικογένεια όπως είμαστε. Οι στόχοι της ομάδας είναι η άνετη παραμονή. Όσον αφορά το νέο πρωτάθλημα της Α΄1 νομίζω πως είναι αρκετά ανταγωνιστικό διότι θα είναι μικρό πρωτάθλημα και μικρές οι διαφορές ανάμεσα στα σωματεία. Αν δεν ξεκινήσεις καλά και μείνεις πίσω δεν προλαβαίνεις μετά να σώσεις της χρονιά. Εμείς όμως θέλουμε να ξεκινήσουμε δυναμικά με το καλημέρα της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν».

Το Μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Παπαγεωργίου (Ακαδημία Τυρνάβου), Μπουζούκας (Κεραυνός Δένδρων), Μπέλτσιος (Δόξα Αργυροπουλίου), Γκατζούλης (Ανθούπολη), Χαδούλης (Αμπελωνιακός).

Έφυγαν: Πασάλογλου (Κεραυνός Δένδρων).

Θανάσης Μπιζιώτας (Ποδοσφαιριστής): «Να ευχηθώ καλή ποδοσφαική χρονιά σε όλα τα σωματεία του Νομού. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο φέτος μιας και βοηθάει και το γήπεδο μας το οποίο είναι σε τρομερή κατάσταση. Στόχος μας είναι η άνετη παραμονή και ότι βγει».

Αντώνης Γαλάρας (Ποδοσφαιριστής): «Υγεία πάνω απ΄ όλα να ευχηθώ σε όλους μας. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Μπορούμε φέτος να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε όλες τις συνθήκες. Νέο γήπεδο, νέοι παίκτες στην ομάδα, τους οποίους όμως γνωρίζουμε όλα τα χρόνια από παρέες εκτός γηπέδων. Θεωρώ πως θα έχουμε καλό κλίμα και το καλό κλίμα φέρνει και το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου (Ποδοσφαιριστής): «Πρώτα απ΄ όλα να ευχηθώ καλή χρονιά. Με υγεία. Να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα και να μην έχουμε διακοπές. Έρχομαι σε μια ομάδα που ανέβηκε στην Α΄1 πέρυσι και οι φιλοδοξίες μας είναι η άνετη παραμονή. Έχουμε ένα καλό σύνολο και καλό κλίμα στα αποδυτήρια και αυτό θα βγει και στον αγωνιστικό χώρο».

Τα Φιλικά

12/09 Δρυμός – Ροδιακός
15/09 Γόννοι – Ροδιακός
19/09 Δαμασιακός – Ροδιακός
22/09 Ροδιακός – Χαλκιάδες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...