Επίσκεψη του Απόστολου Καλογιάννη σε Γενικό και Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Την ευκαιρία να επισκεφτεί με τα στελέχη της παράταξης «Συμπαράταξη Λαρισαίων» το Γενικό και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας είχε ο δήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας, Απόστολος Καλογιάννης.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας ο Απόστολος Καλογιάννης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης επισκέφτηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου τους υποδέχθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Λιόλιος όπως και η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Καίτη Παληογιάννη που τυγχάνει να είναι υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με τη παράταξη «Συμπαράταξη Λαρισαίων».

Έπειτα, ακολούθησε η επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας και εκεί τον Απόστολο Καλογιάννη και τα στελέχη της παράταξης υποδέχθηκε η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου κ. Κωνσταντίνα Ζησοπούλου.

Ακόμη, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον καθηγητή ογκολογίας κ. Αθανάσιο Κοτσάκη, όπου έγινε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα όσα αφορούν το νοσοκομείο και φυσικά πως μπορεί να υπάρχει καλύτερη λειτουργία αυτού.

Πάντως, από τις δύο αυτές επισκέψεις, ο Απόστολος Καλογιάννης ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν το Γενικό και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας και ο ίδιος δεσμεύτηκε στην επόμενη τετραετία έναν δίαυλο επικοινωνίας, όπως φυσικά και για τα θέματα τα οποία είναι άμεσο να λυθούν…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...