Επαγγελματίας στον ΠΑΟΚ, ο Λαρισαίος Πούγγουρας!

Πήγε στον ΠΑΟΚ το 2012 από τον Προμηθέα Λάρισας και μέσα σε δύο χρόνια κατάφερε να προσθέσει το όνομά του στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου που βρίσκονται στον προθάλαμο της πρώτης ομάδας. Ο Αχιλλέας Πούγγουρας, όντας ένα από τα βασικά στελέχη της πρωταθλήτριας ομάδας του ΠΑΟΚ στην κατηγορία Κ20, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

«Είναι κάτι που το περίμενα, το ήθελα και είμαι πολύ ευχαριστημένος που το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα», δήλωσε ο νεαρός άσος και συνέχισε: «Η υπογραφή του συμβολαίου μου είναι ένα ακόμα βήμα προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Δεν αλλάζει κάτι στην προσπάθειά μου, ωστόσο, είναι μια κίνηση που μου δίνει μεγαλύτερη δύναμη για τη συνέχεια. Τι θα κάνει κάθε ποδοσφαιριστής και αν θα εκμεταλλευτεί ή όχι την ευκαιρία του εξαρτάται απόλυτα από τον ίδιο. Αν δουλεύεις στο 100% και είσαι συγκεντρωμένος μπορείς να τα καταφέρεις”.

Η Αθλητική Ένωση Λάρισας «Προμηθέας» συγχαίρει τον πρώην ποδοσφαιριστή της και εύχεται καλή συνέχεια, με χαμηλούς τόνους και πολύ σκληρή δουλειά. Άλλωστε «διένυσε μόλις τα πρώτα 1000 μέτρα του μαραθωνίου ποδοσφαιρικού του αγώνα».