“Επαγγελματική” νίκη made by… Μπακογιάννης

Μία ακόμη νίκη πανηγύρισε η Δήμητρα Γιάννουλης του Βασίλη Μπακογιάννη κόντρα στον… «γαμπρό» του, Γιάννη Μπουρνάκα και τον Αετό Μακρυχωρίου, με 2 – 0.

Κόντρα στην παλιά του “αγάπη” ο Γιάννης Μπουρνάκας δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό, χάνοντας στο δεύτερο ημίχρονο την στιγμή όπου είχε την ευκαιρία με τον Παναγιώτη Φουσίκα στο 78′ να πάρει ακόμη και τον βαθμό της ισοπαλίας όταν ακόμη το ματς ήταν στο 1 – 0.

Ο Θάνος Ντούφας ήταν εκείνος που με κεφαλιά στο 67′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κώστα Κοταρέλα, έδωσε το προβάδισμα στην Δήμητρα Γιάννουλης, με τον Κώστα Κοταρέλα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 83′ να κάνει τα τέρματα της Δήμητρας, δύο. Νωρίτερα το είχε κερδίσει ο Βασίλης Σπανός.

Και όλα αυτά την στιγμή όπου ο Αετός Μακρυχωρίου είχε την φάση να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας νωρίτερα στο 78′, με κεφαλιά του Παναγιώτη Φουσίκα που βρήκε στο κάθετο δοκάρι του Κυρανούδη.

Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Κυρανούδης, Εμμανουήλ, Ντούφας, Μπάμπαλης, Γκουντρουμπής, Θώμος, Γκατζούλης, Κοταρέλας, Σπανός (80′ Ντάλλας), Αμπατζίδης (84′ Γουργιώτης), Χατζηγρηγορίου (82′ Σινάνι).

Αετός Μακρυχωρίου (Γιάννης Μπουρνάκας): Πουτσιάκας, Τζίκα Ντ., Χριστιανίδης, Τίκος, Δάσσιος, Καρβούνης (65′ Μπουζώνας), Μάντζιαρης (52′ Αργύρης), Γκαμπέτας, Κουσιάς (77′ Θεοχάρης), Πάσιος, Φουσίκας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Γρηγοριάδης, Παπαδημητρίου, Τζιμούρτος.