Επεσαν οι υπογραφές για την υπογειοποίηση (pics & vids)

Η ΑΕΚ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη έδωσαν το “παρών” στην Περιφέρεια Αττικής όπου κι έπεσαν οι υπογραφές της υπογειοποίησης με την Intrakat.

Η στιγμή που περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία η ΑΕΚ έφτασε καθώς έπεσαν οι υπογραφές στη σύμβαση για την έναρξη του έργου της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της εταιρίας Intrakat που έχει αναλάβει το έργο.

Η ΑΕΚ  βρέθηκε φυσικά στα γραφεία της Περιφέρειας με παρόντες τον διοικητικό ηγέτη της, Δημήτρη Μελισσανίδη, τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου, τον Διευθυντή επικοινωνίας, Ανδρέα Δημάτο, τον κ. Στράτο και τις ιστορικές μορφές του συλλόγου Σεραφείδη και Μαύρο. Επίσης στην Περιφέρεια ήταν και ο Δημήτρης Ανδριόπουλος και άνθρωποι της Dimand.

Μετά τις υπογραφές που έπεσαν, παρουσία του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, μπήκε ουσιαστικά η σφραγίδα για την άμεση έναρξη της υπογειοποίησης δίπλα από την Αγιά Σοφιά. Ένα έργο άρρηκτα συνδεδεμένο με τη λειτουργία του νέου γηπέδου της Ένωσης που θα βοηθήσει κυκλοφοριακά και την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Πλέον αυτό που απομένει είναι και η υπογραφή μεταξύ της Περιφέρειας και του Ερασιτεχνικού σωματείου που θα ανοίξει τον δρόμο των εργασιών στα εσωτερικά του γηπέδου της ΑΕΚ.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...