Επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα της μίας κατηγορίας

Τα βασικά έκανε ο Όλυμπος Γόννων στο Χειμάδι και προκρίθηκε έναντι της κατά μίας κατηγορίας μικρότερη, ομάδα του Χειμαδίου με σκορ 3 – 0. Ιδιαίτερα μαχητική η ομάδα του Χειμαδίου που δεν κατάφερε όμως να “κλέψει” την πρόκριση από τους Γοννιώτες στο ντέρμπι του Δήμου Τεμπών.

Με την εκπνοή του πρώτου 45λέπτου, η ομάδα του Ολύμπου Γόννων πήρε “κεφάλι” στο σκορ, όταν ο Γιάννης Καραγκιόζης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, κέρδισε τον Γιάννη Τσικόπουλο για το 0 – 1, βάζοντας τις βάσεις της πρόκρισης ενόψει και της επανάληψης.

Σε μια επανάληψη, όπου ο Όλυμπος Γόννων επιβεβαίωσε την ανωτερότητα μίας κατηγορίας που χωρίζει και τις δύο ομάδες, φτάνοντας σε δεύτερο τέρμα μόλις στο 47ο λεπτό με πλασέ του Θέμη Παιδή μετά από κάθετη πάσα του Μούτου.

Το τελικό 0 – 3 που έδωσε και τυπικά το εισιτήριο της πρόκρισης στην ομάδα των Γόννων, διαμόρφωσε στο 86′ με πλασέ ο Κοντογιάννης μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βαγγέλη Βάνη, “εκτελώντας” την μέχρι πριν από δύο χρόνια ομάδα του.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Χειμαδίου (Γιώργος Νούσιος): Τσικόπουλος, Παναγιωτίδης, Τόπης, Παπακωστούλης, Ζαβαντής, Σαμαράς, Τζαβάρας, Τάσιος, Μπάτζιος, Δασκαλόπουλος, Νούσιος.

Όλυμπος Γόννων (Κώστας Κουτσούκης): Ζεϊμπέκης, Τσιντζιλώνης, Γκουγκουλιάς, Πανδρεμένος, Γκρίτζιας (80′ Κοντογιάννης), Μαρκεγκάι, Παναγιώτου, Μούτος, Παιδής (67′ Βάνης), Καραγκιόζης (70′ Ποντίκας), Καραδούκας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντελέζος Ι., Νάκας, Γκαρέλης.