Επιβλήθηκε στο ντέρμπι και «κλείδωσε» την απευθείας άνοδο!

Μεγάλος νικητής στο ντέρμπι του 3ου ομίλου της Β΄τοπικής κατηγορίας αναδείχθηκε ο Σ.Σ. Ραψάνης, όπου επιβλήθηκε με 5 – 0 του Ολύμπου Αιγάνης στη προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με τη σπουδαία αυτή νίκη, το συγκρότημα του Δημήτρη Γκαραγκούνη έφθασε τους σαράντα επτά βαθμούς και «σφράγισε» την απευθείας άνοδο στην Α΄1 τοπική κατηγορία!

Εκεί, όπου η Αιγάνη έπεσε στη πέμπτη θέση της βαθμολογίας, καθώς τη πέρασε η Μαρμαρίνη με τη νίκη στο Χειμάδι και τη τελευταία αγωνιστική θα δώσει μεγάλη «μάχη» με τους Γόννους, όπου το συγκρότημα των Θοδωρή Σολωμού – Γιώργου Νιάφα έχουν σαράντα δύο βαθμούς και θέλουν μόνο νίκη και «στραβοπάτημα» της Μαρμαρίνης με τον Πυργετό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αντώνης Κατσαμάκας βρέθηκε και πάλι σε μεγάλη μέρα, καθώς σημείωσε χατ – τρικ (7′, 15′, 50′), ενώ τα άλλα δύο γκολ πέτυχε ο Σπύρος Καρπέτης στην επανάληψη (65′) και (80′) και ο Σ.Σ. Ραψάνης πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη!

Βέβαια, ο Όλυμπος Αιγάνης είχε χαμένες ευκαιρίες στο παιχνίδι με τους Τάκη, Ζάχο Κ. και Σαμέτ για να πετύχει κάποιο γκολ.

Τέλος, πολλά συγχαρητήρια από τον προπονητή του Σ.Σ. Ραψάνης Δημήτρη Γκαραγκούνη στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Α΄1 τοπική κατηγορία, όπως συγχαρητήρια έδωσαν και οι άνθρωποι της Αιγάνης στη διοίκηση του Σ.Σ. Ραψάνης για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία!

Οι Συνθέσεις

Σ.Σ. Ραψάνης (Δημήτρης Γκαραγκούνης): Κοτσιανούλης, Γκαραγκούνης Δ. (55′ Καρπέτης), Σινάνι Β., Λιάμης, Τσούτης, Μπίμπα (60′ Γκαραγκούνης Γ.), Σινάνι Κ., Τσινούδης, Σινάν Τζ., Δικόπουλος (75′ Γκιώνης), Κατσαμάκας (65′ Ιωάννου).

Όλυμπος Αιγάνης (Θοδωρής Σολωμός – Γιώργος Νιάφας): Ριζάκης, Σολωμός (70′ Βουγιούκας), Χριστοδούλου, Μπουλάρι, Γκαραγκούνης Ι., Νιάφας (46′ Περόι Κ. (85′ λ.τ. Αναγνώστου)), Γκαραγκούνης Χ., Ρουμπιές (5′ λ.τ. Ζάχος Χρ.), Τάκης, Ζάχος Κ., Σαμέτ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Τζιμούρτος, Μπλιώνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...