Επιβλητικός Αετός!

Με το “δεξί” μπήκε στο “σπίτι” του ο Αετός Αμυγδαλέας, αφού έχοντας αφήσει πίσω του την “λευκή” ισοπαλία της πρεμιέρας στο Συκούριο, επιβλήθηκε με το ευρύ 5 – 0 της Αστραπής Νέας Πολιτείας. “Κλειδί” για την εξέλιξη της αναμέτρησης, η αποβολή του Χασιώτη στο 36′ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Τους τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Λάρισας και την δεύτερη θέση έφτασε ο Αετός Αμυγδαλέας, στους… μηδέν η Αστραπή Νέας Πολιτεία και στην ουρά της βαθμολογίας.

Το σκορ για τους “αετούς” άνοιξε από την άσπρη “βούλα” ο Βασίλης Σπανός με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Νωρίτερα χρονικά την παράβαση είχε κερδίσει ο ίδιος ο σκόρερ σε μαρκάρισμα του Μπάρδα.

Η φάση που σίγουρα άλλαξε τις ισορροπίες της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 36′, όταν και ο Χασιώτης αποβλήθηκε αντικρίζοντας την απευθείας κόκκινη κάρτα του κ. Στάικου για επικίνδυνο μαρκάρισμα πάνω στον Κορλό.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα κατάφεραν στο 57′ να κάνουν δύο τα τέρματά τους με τον Μιχάλη Δημητρέλη, τελειώνοντας κάπως έτσι και τις όποιες ελπίδες είχαν οι “πορτοκαλί” για απόσπαση κάποιο θετικού αποτελέσματος στην Αμυγδαλέα.

Από εκεί και έπειτα ο Γιώργος Καρβούνης στο 78′ και ο Ανδριανόπουλος σοτ 86′ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4 – 0, για να έρθει και πάλι ο Καρβούνης με την συμπλήρωση των 90 λεπτών της συνάντησης να διαμορφώσει το τελικό 5 – 0.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο προπονητής των φιλοξενουμένων, Βαγγέλης Μπρισίμης, έπειτα από υπόδειξη του δεύτερου βοηθού, κ. Πατέτσου, αποβλήθηκε στο 38ο λεπτό.

Οι Συνθέσεις

Αετός Αμυγδαλέας (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Κορλός, Ευαγγελούλης (74′ Μούτσιος), Πρίφτης (66′ Περδίκης), Πολύζος, Ντιντής, Αντωνόπουλος, Κλούρας (58′ Ραμάι), Δημητρέλης (72′ Ανδριανόπουλος), Σπανός, Καρβούνης.

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Μπάρδας, Χλωρός (53′ Μάρκου), Βενέτης (68′ Αλεξόπουλος), Κατσιάνος, Τσεκούρας, Χασιώτης, Μπόντε, Καψιώχας (61′ Σκόμπας), Καλτσάς, Ιωαννίδης (85′ Ηλιούδης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Στάικος, Κοτούμπας, Πατέτσος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...