Επιβλητικός ο Αστέρας Νέου Περιβολίου!

Με το επιβλητικό 7 – 2 και τον Θέμη Γούση σε μεγάλη ημέρα που σημείωσε χατ – τρικ, ο Αστέρας Νέου Περιβολίου ξεπέρασε το εμπόδιο της Χαραυγής στην 18η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Β΄τοπικής κατηγορίας.

Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Βασίλη Δραγατζίκη από το πρώτο μέρος είχε το σκορ υπέρ της, κατάφερε να φθάσει τους είκοσι εννέα βαθμούς, ενώ η Χαραυγή παρέμεινε μόλις στους δύο πόντους.

Στο 8ο μόλις λεπτό του παιχνιδιού ο Θέμης Γούσης «άνοιξε» το σκορ, ενώ στο 14′ ο Σταμάτης έκανε το 2 – 0 για το Νέο Περιβόλι.

Δέκα λεπτά μετά, ο Παππάς μείωσε σε 2 – 1 για τη Χαραυγή, ενώ στο 32′ ο Σταμάτης πέτυχε το 3 – 1 και ήρθε η σειρά του Αγγελίδη στο 38′ για να διευρύνει το ματς σε 4 – 1.

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης και στο 47ο λεπτό ο Θέμης Γούσης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 5 – 1, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 60′ πέτυχε το 6 – 1 και μάλιστα σημείωσε χατ – τρικ!

Τέσσερα λεπτά μετά, ο Μπαλούλης αύξησε το σκορ σε 7 – 1, ενώ το τελικό 7 – 2 διαμορφώθηκε στο 73ο λεπτό.

Η Σύνθεση

Αστήρ Νέου Περιβολίου (Βασίλης Δραγατζίκης): Καρακυρίτσης, Κοκότσικας, Ζιόμπουρας (46′ Αργύρης Κωνστ.), Σταμάτης (60′ Νασιούλης), Καραμποτάκης, Ψάρρας, Γούσης, Χατζόπουλος, Αργύρης Κ., Τζέκα, Αγγελίδης (55′ Μπαλούλης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Τσένος, Γούλας, Κουτίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...