Επιβλητικός ο Σμόλικας Φαλάνης

Τη πιο ευρεία νίκη της 11ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Λάρισας σημείωσε ο Σμόλικας Φαλάνης, ο οποίος εκτός έδρας επικράτησε του Τυρνάβου με 5 – 0 και ξεκίνησε το νέο έτος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πέρα όμως από το ευρύ σκορ, το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί που απέκτησε η ομάδα της Φαλάνης, που αποτελούν μια βαθειά βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Πλέον έχει μαζέψει συνολικά δέκα βαθμούς και ανέβηκε στη δωδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, την ώρα που ο Τύρναβος βρίσκεται στη τελευταία θέση με τέσσερις βαθμούς.

Από το πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν καταφέρει να αποκτήσουν προβάδισμα ασφαλείας, καθώς ο Γκαλμποκίνης με δύο γκολ στο 15′ και στο 30′ κατάφερε να κάνει το 2 – 0 για την ομάδα του. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σμόλικας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και χάρη σε δύο τέρματα του Χαζίζι και ένα του Νερπιέτρι έφτασε στο τελικό 5 – 0.

Η Σύνθεση

Σμόλικας (Νίκος Παπανικολάου): Παπαγιάννης, Σκούπρας, Μπαρούτζας, Πόνηρος, Ντούρας, Γούτος (80΄Κουτσούκης), Γκαλμπογκίνης, Νιεπέτρι, Γκιόνα, Μπάκος (60΄Χαζίζι), Ζιώγας (65΄ Κόκκινος).