Επιβλητικός ο Σμόλικας!

Κανένα περιθώριο αντίδρασης στον γηπεδούχο Ιπποκράτη δεν άφησε ο Σμόλικας Φαλάνης, ο οποίος άλωσε την αντίπαλη έδρα με 4 – 0 για τη 10η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν πρώτοι να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους και να μετατρέψουν μία εξ’ αυτών σε γκολ, ένα γκολ μάλιστα, το οποίο ήρθε αρκετά γρήγορα στο παιχνίδι. Καθώς ήταν μόλις το 9ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Γκαλμποκίνης άνοιξε το σκορ για τον Σμόλικα με όμορφη προσπάθεια.

Στην εξέλιξη του παιχνιδιού και παρά τις όποιες προσπάθειες των γηπεδούχων για να επαναφέρουν τις ισορροπίες στο ματς, ο Σμόλικας Φαλάνης κατάφερε να προστατέψει το υπέρ της σκορ, προσπαθώντας παράλληλα ανεπιτυχώς να διευρύνει το προβάδισμά της. Έτσι το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το γκολ του Γκαλμποκίνη να χωρίζει τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα, οι φιλοξενούμενοι με μία επίθεση διαρκείας, κατάφεραν όχι μόνο να πάρουν απόσταση ασφαλείας στο σκορ, αλλά ουσιαστικά να κλειδώσουν τη νίκη. Η αρχή έγινε στο 58ο λεπτό, με τον Πολύζο από πλεονεκτική θέση να διπλασιάζει τα τέρματα του Σμόλικα. Για να έρθει εννιά λεπτά μετά ο Κακαβίτσης να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0 – 3.

Τον επίλογο στο ματς έγραψε ο Νερπιέτι στο 71ο λεπτό με ωραία ενέργεια διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 0 – 4 στο ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε στο 83′ ο Μπαρούτας.

Τα Γκολ

0 – 1 9′ Γκαλμποκίνης.
0 – 2 58′ Πολύζος.
0 – 3 67′ Κακαβίτσης.
0 – 4 71′ Νερπιέτι.

Οι Συνθέσεις

Ιπποκράτης (Γιώργος Χατζής): Αρκουδής, Παπαποστόλου, Κουρούκας (71′ Μητρός Δ.), Φραχόλι Ο. (87′ Καραγιάννης), Φραχόλι Φ., Βούγιας (71′ Μητρός Β.), Ελιζόπουλος (46′ Ντόβας), Αλιάι, Μήτρος Χ., Ζυγούρης, Κλεισιάρης (46′ Γεωργούλας).

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Χρόνης): Μπαρούτας, Πάτσης (60′ Γκιόνα), Πονηρός, Πολύζος, Αλατάς, Φουντόγλου, Χριστακέας (80′ Γούτος Β.), Γούτος Ν. (70′ Τάφα), Νερπιέτι, Γκαλμποκίνης (70′ Χαρισούλης), Κακαβίτσης (70′ Κατσάρας.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ακρίβος, Μπατζιανούλης, Ντελέζος.