Επιβλητικός Παναγροτικός Νίκαιας με χατ – τρικ του Γκουντίκα!

Έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Αχιλλέα Γκουντίκα που σημείωσε χατ – τρικ, ο Παναγροτικός Νίκαιας επιβλήθηκε του Αμπελωνιακού με σκορ, 4 – 0 στο γήπεδο της Ροδιάς το μεσημέρι του Σαββάτου.

Με την εμφατική αυτή νίκη το σύνολο του Νίκου Παπανικολάου έφθασε τους είκοσι έξι βαθμούς και συνεχίζει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη, οι «πράσινοι» του Δημήτρη Αλεξανδρή δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι θετικό από το εν λόγω παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής και παραμένουν στους έξι βαθμούς.

Ο Αχιλλέας Γκουντίκας βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα και με τρία γκολ στον αγώνα (8′, 65′ και 81′) έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στον Παναγροτικό Νίκαιας, εκεί που σκόραρε ενδιάμεσα ο Ηλίας Χριστοδούλου (46′)…

Οι Συνθέσεις

Αμπελωνιακός (Δημήτρης Αλεξανδρής): Καρκατσέλας, Λέκα, Κυρίτσης, Μεσημέρης, Κολιός, Αλατάς, Μπαρούτζας, Αλεξόπουλος Αχ., Βούκιας, Αλεξόπουλος Στ., Πόνηρος.

Παναγροτικός Νίκαιας (Νίκος Παπανικολάου): Κωνσταντίνου (80′ λ.τ. Κουκουτιανός), Περήφανος, Σώκος, Ακρίβος, Φάσσας, Χουσενάι, Νάτσης (65′ Ξιώνης), Γκανάβας (75′ Ανυφαντής), Πετράκης (65′ Ανδρεοπουλος), Χριστοδούλου (75′ Δημητρόπουλος), Γκουντίκας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Τέγος Άγγ., Παραφέστας, Δίχρης.