Επικράτησε στη παράταση με τον Κατσιάνο η Νέα Πολιτεία!

Στη παράταση έλυσαν τις διαφορές τους Χείμαρρος Μαρμαρίνης και Αστραπή Νέας Πολιτείας, αφού το σκορ 1 – 1 που ήρθε στα πρώτα ενενήντα λεπτά δεν έδειξε νικητή και οι «πορτοκαλί» του Κώστα Τσότσου πανηγύρισαν τη πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΛ, χάρη σε γκολ του Τόλη Κατσιάνου στο 105′!

Η Νέα Πολιτεία κέρδισε λοιπόν τη Μαρμαρίνη στο πλαίσιο των «32» του Κυπέλλου ΕΠΣΛ μέσω της παράτασης αφού στα πρώτα ενενήντα λεπτά οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ και η παράταση έδειξε νικητή.

Στο 12ο λεπτό ο Βασίλης Βουγλάνης με πλασέ «άνοιξε» το σκορ στην αναμέτρηση και έβαλε την ομάδα του Γιάννη Μπουρνάκα μπροστά στο σκορ, ενώ στο 32ο λεπτό, ο Κώστας Καλτσάς εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη κάθετη πάσα του Σπύρου και με ωραίο τελείωμα έφερε το ματς στα ίσια.

Πάντως, στο πρώτο ημίχρονο στο 18ο λεπτό κι ενώ το σκορ ήταν 1 – 0 υπέρ της Μαρμαρίνης, ο Τζουλάι έχασε μοναδική ευκαιρία με πλασέ μετά από ωραία ατομική ενέργεια αφού η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας της Αστραπής Νέας Πολιτείας

Στο υπόλοιπο του δευτέρου μέρους οι δύο ομάδες προσπάθησαν να φθάσουν στο γκολ που θα τους έδινε και τη πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, όμως αυτό δεν ήρθε και έτσι Μαρμαρίνη και Νέα Πολιτεία έλυσαν τις διαφορές τους στη παράταση.

Στο 100ο λεπτό ο Τόλης Κατσιάνος με ωραίο τελείωμα κέρδισε τον πορτιέρο της Μαρμαρίνης και το 1 – 2 που συνέβη στο ματς, έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Μίχου και τη Νέα Πολιτεία να βρίσκει στους «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΛ.

Οι Συνθέσεις

Χείμαρρος Μαρμαρίνης (Γιάννης Μπουρνάκας): Μπρούσας, Βλάχος, Γκέκας, Φαρμάκης, Λιόλιος, Τζουλάι (103′ λ.τ. Βάρσος Στ.), Νάτσης, Βάρσος Γ., Γκαντόγλου (70′ Δούρτμες), Βουγλάνης (80′ Γλουστιάνος), Κωνσταντινίδης (48′ Κρητικός Μ.).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Κώστας Τσότσος): Κατσίκας, Χλωρός, Σπύρου (98′ λ.τ. Σταθάκος), Κατσιάνος, Ζήσης, Καφφές, Φακίτσας (46′ Σκουλίδης), Καλτσάς, Πράπας (105′ Σιώκας), Γερακίνης, Σκόμπας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μίχος, Παραφέστας, Τέγος Άγγ.