Επικράτησε στο ντέρμπι το Κιλελέρ!

Κερδισμένος στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας αναδείχθηκε το Κιλελέρ που κέρδισε εντός έδρας τον Παναγροτικό Νίκαιας με 2 – 0.

Ένα από τα παιχνίδια που τράβηξαν τα βλέμματα της 16ης «στροφής» του πρωταθλήματος ήταν αυτό ανάμεσα σε Κιλελέρ και Παναγροτικό Νίκαιας με τους γηπεδούχους να φθάνουν στην πολυπόθητη νίκη.

Αποτέλεσμα αυτού, το συγκρότημα του Φερραίου Γιαννακού να φθάσει τους τριάντα πέντε και να συνεχίζει σταθερά στην 4η θέση. Αντίθετα, οι «πράσινοι» της Νίκαιας δεν αποκόμισαν θετικό αποτέλεσμα από το παιχνίδι κι έμειναν στην 6η θέση έχοντας τριάντα ένα πόντους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναγιώτης Γαλάνης με δικό του τέρμα έβαλε το Κιλελέρ μπροστά στο σκορ, ενώ το τελικό 2 – 0 για τους γηπεδούχους διαμόρφωσε ο Αλέκος Κουβελάς στο 86′.

Οι Συνθέσεις

Κιλελέρ (Φερραίος Γιαννακός): Παναγιωτόπουλος, Χατζηλιάδης, Ζιόμπουρας, Γαλάνης, Καρακάνος, Αργύρης, Ντιντής, Αναδολού, Τζέκα (76’ Ζάχος), Κουβελάς (90’ Κωστόπουλος), Παπαχρήστος (90’ Μιλίγγας).

Παναγροτικός Νίκαιας (Χρήστος Καπελιάνης): Τζουβάρας, Περήφανος, Γεωργόπουλος (75’ Αλατάς), Ακρίβος, Σώκος, Χουσενάι, Ξιώνης, Φάσσας (61’ Πετράκης), Γκουντίκας, Γκανάβας, Χριστοδούλου (78’ Νάτσης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρουζίκας, Μάνος, Καραμπούλας.