Επικό 5 – 4 στην Καρυά!
Όλυμπος Καρυάς και Ανθούπολη αποφάσισαν το μεσημέρι της Κυριακής να παίξουν… πόλο αντί για ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο αποδεικνύει και το τελικό σκορ του 5 – 4!
Σε ένα μαθηματικά αδιάφορο παιχνίδι, Όλυμπος Καρυάς και Ανθούπολη πετύχαν εννέα τέρματα προσφέροντας πλούσιο θέαμα απλόχερα σε όσους επέλεξαν να περάσουν το Κυριακάτικό τους μεσημέρι στο γήπεδο της Καρυάς.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν «κεφάλι» στο σκορ στο 4ο λεπτό με τον Χρήστο Γκουντουμάνη, ενώ στο 10ο λεπτό με κεφαλιά και πάλι του Χρήστου Γκουντουμάνη έκαναν τα τέρματά τους, δύο.
Στο 20’ με σουτ του Χρήστου Δάσσιου οι γηπεδούχοι αρχικά μείωσαν σε 1 – 2 ενώ με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Χάμος με σουτ μετά από σέντρα του Στεργιούλα έφερε το παιχνίδι και πάλι από την αρχή. Σκορ το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και στο 51’ ο Χρήστος Γκουντουμάνης πέτυχε χατ – τρικ δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στην λαρισινή ομάδα, ενώ με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Γιώργος Δάσσιος έφερε το παιχνίδι και πάλι στην ισοπαλία.
Ο Χρήστος Γκουντουμάνης όμως πέτυχε και τέταρτο τέρμα! Στο 71’ με ψηλοκρεμαστό σουτ ολοκλήρωσε το παιχνίδι της ζωής του, για να του το χαλάσουν οι γηπεδούχοι αρχικά στο 75’ με τον Λευτέρη Καβαραντζή να βρίσκει δίχτυα για το 4 – 4, ενώ το επικό 5 – 4 ολοκλήρωσε ο Γιάννης Καραγκόγκος στο 90’+2’ με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.
Οι Συνθέσεις
Όλυμπος Καρυάς (Λευτέρης Τηγανής): Καρακώστας, Αξουγκας, Δάσσιος Γ., Δάσσιος Χρ., Δάσσιος Ορ., Δάσσιος Κ., Στεργιούλας, Καραγκόγκος, Καβαρατζής Ελ., Κατσιούρας (60′ Δάσσιος Γ.), Χάμος.
Ανθούπολη (Περικλής Τσεκούρας): Χάμος, Μπάργκας, Τσότσικας, Κυπαρίσης, Βλησαρούλης, Νταλίπι, Σκορδίλης, Γκουντουμάνης, Ροκάς, Μίχος, Ντουρουντάκης.
Διαιτητική Τριπλέτα
Κακάνης, Γοργότσιας, Παπαγεωργίου.











