Επιμένει το «περιβάλλον» Αυγενάκη: «Περιμένουμε αλλαγή στάσης της Super League 2»

Συνέχεια του διαλόγου, αλλά με προηγούμενη επιστροφή των ομάδων στη δράση, ζητά το «περιβάλλον» του υφυπουργού Αθλητισμού για τη Super League 2.

Από το περιβάλλον του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Οι ομάδες της Super League 2 απαιτούν σε επίσημη ανακοίνωσή τους 8 εκατομμύρια ευρώ, μάλιστα, χωρίς να κάνουν καμία αναφορά ότι συμφωνούν στις εξαιρέσεις χρηματοδότησης ομάδων που δεν πληρούν τα κριτήρια. Την απόφασή τους αυτή για συνέχεια στη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League 2, την ανανέωσαν και χθες 9 Φεβρουαρίου!

Στο Υφυπουργείο Αθλητισμού δουλεύουμε εντατικά, ώστε τις προσεχείς ημέρες να κατανεμηθούν τα 62,7 εκατ. ευρώ σε όλο τον υπόλοιπο επαγγελματικό και ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Από τη Super League 2 αναμένουμε την αλλαγή της παράλογης στάσης της, την επιστροφή των ομάδων στην αγωνιστική δραστηριότητα και κατόπιν τη συνέχεια του διαλόγου.

Επιπλέον, εξετάζονται όλοι οι δυνατοί τρόποι μέριμνας και διασφάλισης των δικαιωμάτων ποδοσφαιριστών των εργαζομένων στις ΠΑΕ της SL2».

The post Επιμένει το «περιβάλλον» Αυγενάκη: «Περιμένουμε αλλαγή στάσης της Super League 2» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com