Επιμονή Μαρινάκη για το ποσοστό από το στοίχημα – «Δικαιότατη η κατανομή, ένας κουμπαράς είναι!»

Διακόπηκε η συνεδρίαση του ΔΣ της Super League λόγω της αρνητικής ψήφου της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται πως δεν υπήρξε ομοφωνία μεταξύ των ΠΑΕ μελών της Super League για την κατανομή των χρημάτων του στοιχήματος, καθώς η ΠΑΕ ΑΕΚ διαφώνησε με την παράμετρο που μπήκε στο συμβούλιο, ότι θα έπρεπε να συμφωνήσουν όλοι ότι είναι δίκαιη η κατανομή του ποσοστού με απόφαση Αυγενάκη, που δίνει από 66.000 ευρώ σε κάθε ΠΑΕ της Super League 2.

Η ενημέρωση της Λίγκας για την τοποθέτηση προέδρου της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη:

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε την ακόλουθη τοποθέτηση:

«Έχει γίνει μια τεράστια προσπάθεια από το καλοκαίρι για να πάρει η Super League και οι ομάδες, αυτό που εμείς θεωρούμε σωστό. Χάσαμε χρόνο, κάναμε τεράστιες προσπάθειες και πήραμε 1,5 εκατομμύριο ανά ομάδα. Για να γίνει αυτό έγινε υπέρβαση από όλους.

Θέλω λοιπόν σήμερα να είμαστε ξεκάθαροι. Δεν μπορεί να πηγαίνουμε ως Super League να παίρνουμε τελικά αυτό που θεωρούμε σωστό και τα μέσα που έχουν ή επηρεάζουν τα μέλη του Συνεταιρισμού να κάνουν επιθέσεις για τη διανομή των χρημάτων. Θα είμαστε ξεκάθαροι λοιπόν όλοι εδώ.

Θα ψηφίσουμε ότι η κατανομή είναι δικαιότατη όπως έγινε για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ένας κουμπαράς είναι! Πάμε λοιπόν να σας ακούσουμε».

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε (δεν παραστάθηκε η ΠΑΕ Βόλος), όλοι οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ-Μελών της Super League, καθώς και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, ψήφισαν υπέρ της πρότασης του προέδρου της Super League, εκτός της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία την καταψήφισε.

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου διακόπηκε, αφού λόγω της αρνητικής ψήφου της ΑΕΚ, δεν υπήρξε ομοφωνία.

The post Επιμονή Μαρινάκη για το ποσοστό από το στοίχημα – «Δικαιότατη η κατανομή, ένας κουμπαράς είναι!» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com