Επισκοπή: Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη για το προπονητικό κέντρο

Αντιπροσωπεία της Επισκοπής βρέθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης για συζήτηση αναφορικά με τα πλάνα της ομάδας για τη δημιουργία ενός προπονητικού κέντρου.

Ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Νικολιδάκης, ο αντιπρόεδρος Νίκος Τσιλεδάκης, ο γενικός αρχηγός Στέλιος Ξυνομηλάκης και ο προπονητής Γιάσμινκο Βέλιτς, συνοδευόμενοι από τον αντιδήμαρχο Ρεθύμνου Δημήτρη Λελεδάκη, συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Συριγωνάκη, παρουσιάζοντάς του το πλάνο που υπάρχει για το έργο πνοής, που όπως σημειώνουν από την Επισκοπή θα δώσει συνέχεια στην αθλητική ζωή στο ΔΑΚ Γάλλου, τουλάχιστον σε επίπεδο ποδοσφαίρου.

Ο κ. Συριγωνάκης ακούγοντας προσεκτικά όσα ειπώθηκαν από την πλευρά της ομάδας σημείωσε τα εξής: «Θα πρέπει να γίνουν λεπτομερείς μελέτες και υπομελέτες. Εδώ είμαστε για να τις εξετάσουμε».

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου της Επισκοπής για τη συνάντηση έχουν ως εξής:

Ένα έργο πνοής που θα δώσει συνέχεια στην αθλητική ζωή στο ΔΑΚ Γάλλου (τουλάχιστον σε επίπεδο ποδοσφαίρου) οραματίζεται ο ΑΟ Επισκοπής ο οποίος είχε σύσσωμη παρουσία ως σύλλογος στην Περιφέρεια Κρήτης.

Συγκεκριμένα, σήμερα (Τετάρτη 3/6) συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Συριγωνάκη, ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου κ. Δημήτρης Λελεδάκης, ο πρόεδρος της ομάδας μας, κ. Μιχάλης Νικολιδάκης, ο αντιπρόεδρος κ. Νίκος Τσιλεδάκης, ο γεν. αρχηγός κ. Στέλιος Ξυνομηλάκης και ο προπονητής κ. Γιάσμινκο Βέλιτς.

Τώρα που ο σύλλογός μας επανήλθε στις επαγγελματικές κατηγορίες δίνεται εκ νέου η ευκαιρία να δημιουργήσει το ανάχωμα για εμπνευστεί ένα καλύτερο «αύριο» του ποδοσφαιρικού Ρεθύμνου.

Ο ΑΟ Επισκοπής συζήτησε το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός προπονητικού κέντρου (2 βοηθητικά γήπεδα) που θα πληροί τις προϋποθέσεις για να εγκαθιδρύσει μια ομάδα σε ένα ικανοποιητικά ανταγωνιστικό επίπεδο.

Απευθυνόμενος ο πρόεδρος της ομάδας μας Μ. Νικολιδάκης στον κ. Αρναουτάκη τόνισε: «Ζητάμε την προσοχή σας για το συνολικό καλό του Ρεθύμνου σε ποδοσφαιρικό επίπεδο και όχι αποκλειστικά προς ίδιον όφελος.

Νομίζω ότι όλοι στον τόπο μας έχουν δει πως, ως Επισκοπή, τελούμε ένα κοινωνικό έργο. Αυτή τη φορά επιθυμούμε να γίνει κάτι μακρόπνοο στην καρδιά του αθλητικού Ρεθύμνου. Το γνωρίζετε και ‘σεις ότι σαν σύλλογος, δεν έχουμε ζητήσει το παραμικρό από την πολιτεία για την οικονομική μας ελάφρυνση.

Αυτό είναι ένα όραμα που θα σπρώξει το Ρέθυμνο, τον σύλλογο, τις ακαδημίες όλων».

Ο κ. Λελεδάκης από την πλευρά του, τόνισε την ανάγκη που έχει ο σύλλογος να υποστηριχθεί σε επίπεδο εγκαταστάσεων καθώς έχει συμπληρωθεί σχεδόν μία 10ετία (με εξαίρεση δύο σεζόν) όπου εκπροσωπεί το Ρέθυμνο στις εθνικές κατηγορίες.

Ο κ. Βέλιτς από την πλευρά του στάθηκε στο γεγονός ότι είναι πρωτόγνωρο ένας ολόκληρος δήμος να διαθέτει ένα μόλις γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα. «Καμία ομάδα δεν μπορεί να σταθεί σε επίπεδο επαγγελματικής κατηγορίας με μόλις ένα γήπεδο με φυσικό χόρτο» τόνισε.

Κλείνοντας, ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης στάθηκε στην ουσία του θέματος. «Θα πρέπει να γίνουν λεπτομερείς μελέτες και υπομελέτες. Εδώ είμαστε για να τις εξετάσουμε».

Πηγή: athlitiko

The post Επισκοπή: Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη για το προπονητικό κέντρο appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...