Επιστροφή Δουβαλίδη σε φουλ ρυθμούς

Σε κανονικό ρυθμό προπόνησης έχει μπει ο Κώστας Δουβαλίδης, με στόχο να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα τους αγώνες του. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα ψηλά εμπόδια, σε ανοιχτό και κλειστό στίβο, φαίνεται πως έχει βρει το ρυθμό του ύστερα από την επέμβαση που είχε κάνει τον Σεπτέμβριο στο δάχτυλο του ποδιού.

Ο 30χρονος αθλητής αναχωρεί στις 15 του μηνός για το Νόβι Σαντ, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. «Δεν μπορώ να ξέρω πώς θα είμαι, καθώς ξεκίνησα την προετοιμασία αργότερα απ΄ ό,τι θα ήθελα. Παρ΄όλα αυτά θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά», είπε ο Δουβαλίδης, που έχει ήδη κλείσει τρεις αγώνες στο εξωτερικό.

«Αν όλα εξελιχθούν με βάση τον προγραμματισμό, θα τρέξω σε τρία δυνατά μίτινγκ, στο Ντίσελντορφ (1/2), στο Μπερσί (8/2) και στο Τορούν (10/2)», είπε ο πρωταθλητής Ελλάδας, που τον περασμένο χειμώνα σημείωσε στα 60 μ. εμπόδια 7.69, στο μίτινγκ του Ντίσελντορφ. Το ατομικό -και πανελλήνιο- ρεκόρ του Δουβαλίδη στην απόσταση είναι 7.60, από το 2014 στο μίτινγκ κλειστού στην Πράγα.